Kolejny taki temat? Dziwne. No ale może kubek na prezent?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla męża
Zwiń
X
-
a ja się zgadzam, że akurat mężą powinno się znać - ja czaję pytanie zadane np na forum wędkarskim, bo mąż jest zapaleńcem i nei wiesz, jaką mu wybrać wędkę, ale że tak zupełnie z czapy nic?
ja swoją żonę znam, kupuję jej książki, bo wiem, ze je kocha, a pomysłów szukam tutaj:
Komentarz
-
Ja ze swoim facetem robimy sobie bardzo praktyczne prezenty. Ostatnio na święta kupiłam mu zimowe buty timberland. Jest z nich bardzo zadowolony i wygląda w nich świetnie. Tutaj zamieszczam odnośnik do stronki z której zamawiałam . Ja uważam, że praktyczne prezent są zdecydowanie lepsze bo takie zwykłe dla śmiechu to się szybko nudzą i nic z nich nie ma.
Komentarz
-
Zgodzę się, że zegarek to może nie jest najbardziej oryginalny pomysł na prezent, jednak bardzo praktyczny i nie znam osoby, która by się z zegarka nie ucieszyła. Tym bardziej nie znam takiego mężczyzny.... Ostatnio znajomi kupili sobie takie specjalistyczne firmy TomTom i muszę przyznać, że zrobiły na mnie wielkie wrażenie. Nie dość, że mają mnóstwo funkcji, to jeszcze super wyglądają!
Komentarz
ja swojemu kupiłam jednak zegarek, dość prosty prezent, ale naprawde przydatny.
Komentarz