Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Prezent dla męża

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zakira
    odpowiedział(a)
    Nie kupuję mężowi prezentów, tylko mu coś gotuję. Jak widzi, że mam przygotowane , to już wie, że dostanie jeszcze dobre piwo i święty spokój tego dnia i to będzie jego prezent

Zostaw komentarz:

• Samip
    odpowiedział(a)
    Powinnaś raczej sama wiedzieć, co kupić swojemu mężowi.

Zostaw komentarz:

• Pramedzik
    odpowiedział(a)
    A może jakiś sikor ? tzn. zegarek ? Uniwersalny prezent, który znów wraca do łask. Pasuje zawsze.

Zostaw komentarz:

• mikolaj50
    odpowiedział(a)
    Całkiem fajna ta deskorolka. Kumpel testował

Zostaw komentarz:

• magda906
    odpowiedział(a)
    Mój mąż jest nieco szalony i chętnie pewnie by przetestował elektryczną deskorolkę. Na YT ostatnio mi pokazywał, jak działa manta Viper - fajna zabawa dla każdego, sama bym przetestowała, tylko dla mnie ciut za droga zabawka.

Zostaw komentarz:

• Samip
    odpowiedział(a)
    To już sama powinnaś wiedzieć.

Zostaw komentarz:

• Patinka
    odpowiedział(a)
    Ogólnie sesję uważam za bardzo dobry pomysł. Tylko czy każdy mężczyzna będzie z czegoś takiego zadowolony? Nie sądzę.

Zostaw komentarz:

• zozozo
    odpowiedział(a)
    Ja mam swojemu mężowi zrobiłam piękną sesję u fotografa. Genralnie jest on bizmesmenem pracuje w banku i postanowiłam mu zrobić niespodziankę.
    Prawdziwa prowadzona przez s4studio przebiegła fantastycznie i bardzo mu się podobało.
    Ostatnio edytowany przez zozozo; 24.09.2015, 13:35.

Zostaw komentarz:

• Sandera
    odpowiedział(a)
    Ja od zawsze podpytuje męża co by chciał dostać, robię taką małą listę rzeczy i później wybieram coś z niej. Wystarczy umieć słuchać to nie będzie problemów z prezentami

Zostaw komentarz:

• natika
    odpowiedział(a)
    Torba

Dobrym pomysłem jest torba męska na ramie . Prezent bardzo praktyczny, ja mężowi kupowałam rok temu, do teraz mi dokucza mówiąc "Jedyny trafiony prezent od Ciebie ". W Solier mają duży wybór, . Myślę że to będzie trafiony prezent

Zostaw komentarz:

• Kretu
    odpowiedział(a)
    Niegłupim pomysłem mogą też być różnego rodzaju prowadnice liniowe Tutaj jest dość obszerny opis prowadnic liniowych . Możesz się trochę podszkolić przed zakupem

Zostaw komentarz:

• eni
    odpowiedział(a)
    Mojemu mężowi marzy się wyjazd na Maltę w poszukiwaniu kulinarnych atrakcji tego kraju.

Zostaw komentarz:

• Kretu
    odpowiedział(a)
    A może jakiś dobry falownik? Niejeden falownik jest opisany np. tutaj . Naprawdę, jest to bardzo dobry blog
    Ostatnio edytowany przez Kretu; 24.08.2015, 13:46.

Zostaw komentarz:

• pantor
    odpowiedział(a)
    Rower

Może rower szosowy , na zdrowie wyjdzie i kondycje. Może jakiś z tych. Ja mężowi kupiłam i był bardzo zadowolony

Zostaw komentarz:

• mareczek
    odpowiedział(a)
    Skuter to super prezent, lub motocykl.

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X