Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla męża
Zwiń
X
-
Nie kupuję mężowi prezentów, tylko mu coś gotuję. Jak widzi, że mam przygotowane , to już wie, że dostanie jeszcze dobre piwo i święty spokój tego dnia i to będzie jego prezent
-
A może jakiś sikor ? tzn. zegarek
? Uniwersalny prezent, który znów wraca do łask. Pasuje zawsze.
Zostaw komentarz:
-
Mój mąż jest nieco szalony i chętnie pewnie by przetestował elektryczną deskorolkę. Na YT ostatnio mi pokazywał, jak działa manta Viper - fajna zabawa dla każdego, sama bym przetestowała, tylko dla mnie ciut za droga zabawka.
Zostaw komentarz:
-
Ogólnie sesję uważam za bardzo dobry pomysł. Tylko czy każdy mężczyzna będzie z czegoś takiego zadowolony? Nie sądzę.
Zostaw komentarz:
-
Ja mam swojemu mężowi zrobiłam piękną sesję u fotografa. Genralnie jest on bizmesmenem pracuje w banku i postanowiłam mu zrobić niespodziankę.
Prawdziwa prowadzona przez s4studio przebiegła fantastycznie i bardzo mu się podobało.Ostatnio edytowany przez zozozo; 24.09.2015, 13:35.
Zostaw komentarz:
-
Ja od zawsze podpytuje męża co by chciał dostać, robię taką małą listę rzeczy i później wybieram coś z niej. Wystarczy umieć słuchać to nie będzie problemów z prezentami
Zostaw komentarz:
-
Torba
Dobrym pomysłem jest torba męska na ramie
. Prezent bardzo praktyczny, ja mężowi kupowałam rok temu, do teraz mi dokucza mówiąc "Jedyny trafiony prezent od Ciebie
". W Solier mają duży wybór, . Myślę że to będzie trafiony prezent
Zostaw komentarz:
-
Niegłupim pomysłem mogą też być różnego rodzaju prowadnice liniowe
Tutaj jest dość obszerny opis prowadnic liniowych . Możesz się trochę podszkolić przed zakupem
Zostaw komentarz:
-
Mojemu mężowi marzy się wyjazd na Maltę w poszukiwaniu kulinarnych atrakcji tego kraju.
Zostaw komentarz:
-
Rower
Może rower szosowy
, na zdrowie wyjdzie i kondycje. Może jakiś z tych. Ja mężowi kupiłam i był bardzo zadowolony
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: