Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla męża
Zwiń
X
-
Jeśli chodzi o fajny prezent dla faceta to zdecydowanie polecam gadżeciarzom takie pojazdy jak - naprawdę super sprawa, mojemu wujkowi bardzo przypadło do gustu
-
jakikolwiek preznt byś nie kupiła to myślę że męzowi powinno sie to podobac
Zostaw komentarz:
-
Jeśli jego uzębienie choć trochę jest podobne do mojego ojca to bym skupił się na
. Akurat tu podstawiłem kontakt do tego, do którego tato się wybrał. Można się z tego śmiać - może to nie jest NAJPRZYJEMNIEJSZY prezent, ale na pewno jeden z bardziej użytecznych. Ja bym się osobiście nie zasmucił gdybym 'gratisowo' miał wybielanie.
Ostatnio edytowany przez Czarek91; 27.06.2016, 13:18.
Zostaw komentarz:
-
Może niekoniecznie z hobby, ale coś, co się zwyczajnie przyda. Taki funkcjonalne prezenty są najlepsze.
Zostaw komentarz:
-
Voucher to taki bezpieczny prezent, ale dla męża jednak powinno się wybrać coś konkretnego... związanego z jakimś jego hobby
Zostaw komentarz:
-
Lepiej podarować voucher do sklepu z elektroniką. Ostatnio znalazłem dużo kuponów podarunkowych . Albo można podarować karnet na siłownię.
Zostaw komentarz:
-
Bo wtedy też ktoś będzie dłużej o tym pamiętał
Bo mu się taki prezent przyda, ja uważam tak samo
Zostaw komentarz:
-
W sumie dobry pomysł. akurat mój nie nosi takich rzeczy, ale też jestem fanką praktycznych upominków.
Zostaw komentarz:
-
Wszystko zależy od tego jaki dany mąż jest
Ja swojemu niedawno kupiłam taki szal . Genialnie pasuje do jego eleganckiego stylu
Zostaw komentarz:
-
Zastanów się może nad jakąś dobrą książką. Skoro jest to Twój mąż, to bez problemu powinnaś wstrzelić się w jego gust i upodobania... Tutaj jest np. , w której bez trudu znajdziesz coś właściwego
Zostaw komentarz:
-
A cóż takiego znajdowało się w tym zestawie? Może również skorzystam z tego pomysłu.
Zostaw komentarz:
-
Ja mężowi ostatnio kupiłam "zestaw małego motocyklisty"
a składałam go na
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: