Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Prezent dla męża

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• boddekk
    odpowiedział(a)
    Gdzie po kredyt?

Szukacie dobrych, szybkich kredytów ? Jeśli tak to pilnie zaglądnijcie na ofertę, obliczycie tutaj wszystkie możliwości kredytowe i zobaczycie która oferta będzie dla was najlepsza !

Zostaw komentarz:

• mareczek
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez laik66 Zobacz posta
    A może jakiś prezent z rodzaju "podrasowania" siebie samej, czyli jakieś powiększenie biustu lub ginekologia estetyczna? jest np. dość ciekawa oferta
    tutaj zapoznaj się z gdzie też sobie dodasz urody.

Zostaw komentarz:

• plomba
    odpowiedział(a)
    A może portfel? Zegarek? Koszulę?

Zostaw komentarz:

• marian19l
    odpowiedział(a)
    Jeśli prowadzi jakieś biuro, to może nowe meble biurowe? Tutaj macie rady odnośnie jak kupić dobre meble biurowe

Zostaw komentarz:

• awda22
    odpowiedział(a)
    Hotel spa łódź

Szukacie świetnego miejsca na wypoczynek w centrum Polski czyli w największym mieście jakim jest Łódź? Jeśli tak to koniecznie zobaczcie na najnowszą ofertę Hotel Nowa Gdynia, oferuje niesamowite atrakcje takie jak spa, baseny, sauny, sami zobaczcie na ich największe atrakcje !

Zostaw komentarz:

• plomba
    odpowiedział(a)
    Mam takie samo podejście. Dobry pomysłem jest też zegarek czy portfel.

Zostaw komentarz:

• systemma
    odpowiedział(a)
    Jestem za dawaniem praktycznych prezentów, koszulki, maszynki do golenia.

Zostaw komentarz:

• Selma
    odpowiedział(a)
    Moj mąz to pasjonat motoryzacji. Nie wyobrażam sobie dać mu scyzoryk czy książkę. tym autkiem moj maż się woził w swoje urodziny na torze wyścigowym

Zostaw komentarz:

• RasAdam
    odpowiedział(a)
    Wybór robota kuchennego

Witam Jak w temacie - poszukuję dobrego robota kuchennego. Znacie może coś wartego uwagi w tym obszarze tematycznym? Ja się zastanawiam ostatnimi czasy czy np. jakiś robot kuchenny z tego spisu byłby ok Co o tym sądzicie?

Zostaw komentarz:

• laik66
    odpowiedział(a)
    A może jakiś prezent z rodzaju "podrasowania" siebie samej, czyli jakieś powiększenie biustu lub ginekologia estetyczna? jest np. dość ciekawa oferta

Zostaw komentarz:

• RasAdam
    odpowiedział(a)
    Faceci to najlepiej coś co jest im potrzebne w danym momencie. Może po prostu zapytaj

Zostaw komentarz:

• Adrianek
    odpowiedział(a)
    Trafionym prezentem będzie rower. Jak nie wiesz gdzie kupić to możesz kupić na

Zostaw komentarz:

• plomba
    odpowiedział(a)
    W sumie całkiem dobry pomysł. Ja też czasami kupuję ubrania.

Zostaw komentarz:

• Quargoh
    odpowiedział(a)
    A co powiecie na prezent w postaci swetra? Może ogrzać Waszego męża lub żonę kiedy Wy nie możecie ^^ A bywają naprawdę ładne i ciekawe Jak np. na tej stronie, zobaczcie:

Zostaw komentarz:

• Wydra
    odpowiedział(a)
    Czasem najlepiej własnie jest zapytać się

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X