Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla męża
Zwiń
X
-
Ja mysle ze moze jakis nowy sprzet klasy AGD - na pewno wybierzesz cos fajnego
-
Ja proponuję jakieś fajne bokserki. W dzisiejszych czasach mężczyźni przywiązaują ogromną wagę do bielizny, którą noszą
----------------------------
Zostaw komentarz:
-
Jeśli wiadomo czym się interesuje to łatwiej kupić idealny prezent. Jeśli mąż interesuje się numizmatyką to polecam odwiedzić stronę tutaj znajdziecie odpowiedni prezent dla pasjonata. Możecie poczytać tez na tej stronie artykuł na ten temat. Polecam zajrzeć.
Zostaw komentarz:
-
Teraz każda kobieta swojemu mężowi kupuję bardzo ładny prezent.Moim zdaniem na pewno bardzo dobrze robi.
__________________________________________________ _________
Zostaw komentarz:
-
A czy brałaś pod uwagę ? Wydaje mi się, że to dobry prezent, szczególnie wtedy, gdy Twój mąż musi do pracy nosić jakieś dokumenty, drobne przedmioty itp.
Zostaw komentarz:
-
Polecam taki wariant - koszula z nadrukiem . Wygląda super, jakość też super. Dobry pomysł jeżeli chodzi o prezencie. Na żywo wygląda takZamieszczone przez kasianow Zobacz postaOstatnio usilnie szukam prezentu dla męża na gwiazdkę i wyczytałam, że zegarek byłby spoko pomysłem, co o tym sądzicie?
Zostaw komentarz:
-
Wydaje mi się, że warto zostawić ten temat specjaliście z tej dziedziny. To będzie najlepsze możliwe rozwiązanie.
Zostaw komentarz:
-
Jakbyś szukała dyskretnego miejsca na zakupy z dużym wyborem i sprawdzonymi markami to na pewno możesz sprawdzić internetowy sex shop Jestem już po kilku zakupach na tej stronie i na pewno tam wrócę.Zamieszczone przez mangoananas2 Zobacz postaA może zaszalej i kup jakieś gadżety erotyczne?
Zostaw komentarz:
-
Portfel, zegarek, a może pasek? Wszystko to będzie bardzo fajnym pomysłem.Na blogu jest sporo propozycji właśnie prezentowych dla facetów. Poczytajcie sobie co proponują.
Zostaw komentarz:
-
A co powiecie na kawę? Jest to chyba jeden z lepszych pomysłów na prezent
A z blogiem bez problemu coś dobierzecie w tym temacie
Zostaw komentarz:
-
Widzę że pomysłów na prezent dla męża macie całkiem sporo
możecie też oprócz wymienionych rzeczy zajrzeć też na stronę gdzie możecie zamówić bardzo ciekawy pomysł na prezent - karykaturę. Każdy ma jakieś swoje cechy charakterystyczne które oczywiście trzeba zamieścić na takiej pracy
Zostaw komentarz:
-
A czy twój mąż nosi biżuterie? Jeżeli tak to może pomyśl o czymś takim. Zobacz jaka modna biżuteria dla panów jest tutaj Fajna cena, dobra jakość. Osobiście to mi się podoba jak mężczyzna ma takie bransoletki z rzemyków czy sznureczków, fajnie to wygląda.
Zostaw komentarz:
-
mój mąż sporo gromadzi papierów i dokumentów pracuje w domu jako architekt, ostatnio kupiłam mu doskonałe teczki i kartony na dokumenty z mają świetne produkty wysokiej jakości
polecam dla każdego bałaganiarza
Zostaw komentarz:
-
Proponuję umówić Męża i ewentualnie kupić bon podarunkowy na usługę u firmy
szyją odzież męską na miarę, myślę że każdy Mężczyzna chciałby powiększyć swoją szafę o idealnie dopasowaną odzież, korzystałem z ich usług i jestem zadowolony! Polecam każdemu!
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: