Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla męża
Zwiń
X
-
obecnie sa w modzie czytniki ksiazek elektronicznych - najlepsze to te gdzie wyswietlacz jest w technologi e-link ,czyli imituje zwykly papier
-
Dla męża może jakieś wygodne kapcie albo coś do samochodu ?
--------------------------------------
Zostaw komentarz:
-
Zrób mężowi tort z osobistą dedykacją. Tort może nawiązywać do jego hobby lub innego tematu z nim związanym. Inspirację możesz znaleźć na stronie cukierni Yogi
Zostaw komentarz:
-
U mnie dominuje grzebanie w maszynach i ciągłe naprawianie różnych rzeczy, z tego też powodu można zdecydować się na praktyczny prezent narzędziowy. Takie narzędzia sieciowe to niezły wybór:

Ja żeby nie biegać po sklepach zamówiłam online w markecie budowlanym
Zostaw komentarz:
-
hmm zależy co twój mąż lubi
mój kocha gry , ale jakbym mu kupiła o tyle bym go widziała
więc może wspólny wypad do kina potem kolacja ?wspólny spędzony wieczór?
Zostaw komentarz:
-
A może kawa? Ja zawsze dają ją jako główny prezent, chyba, że są to poważniejsze urodziny to jako dodatek do prezentu. Bardzo ciekawe propozycje na temat kawy znajduje na blogu , jest tam dużo cennych informacji właśnie na temat kawy.
Zostaw komentarz:
-
Ostatnio szukałam bardzo dobrej oferty pożyczki na prezent dla swojego męża i obóz dla dzieciaków. Niestety chwilówki odpadają bo za duże oprocentowanie, a co powiecie na ofertę Aasa ? Niezła opcja szybka decyzja, możliwość odroczenia spłaty, niezła opcja ! Jak myślicie ?
Zostaw komentarz:
-
myślę, że twojemu mężowy mógłby się spodobać taki gadżet:
Zostaw komentarz:
-
Fajnym pomysłem będzie własnoręcznie upieczony tort
Ja ostatnio taki robiłam i wiem, że najwazniejsze sa
Zostaw komentarz:
-
Ja bym w tej materii popytała wśród znajomych. To może być zdecydowanie najlepsze źródło tego rodzaju wiedzy...
Zostaw komentarz:
-
Nie trzeba specjalnie wiele wysiłku, żeby znaleźć ciekawy . Dzisiaj w sklepach internetowych sprzedawane są rozmaite propozycje jeżeli chodzi o prezenty. Wbrew pozorom wcale nie są drogie, a wysyłka dochodzi często na drugi dzień od momentu złożenia zamówienia.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: