To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
To w zależności od tego, jakie motywy lubi, ale zakładam, że coś takiego każdemu gościowi się spodoba - Zresztą - koszulki powinny być takie, żeby ktoś chciał je nosić. Po prostu.
Są dwa wyjścia - albo kupić to czym mąż się interesuje (wędkarz, majsterkowicz, gracz, działkowiec)
albo kupić to co aktualnie będzie mężowi potrzebne .
Ja miałam dobrze, bo obydwa te warunki zostały spełnione: mąż podróżnik, i stara walizka się popsuła, więc wiadomo, że mój prezent to walizka travelite -
mój mąż ma bzika na punkcie zdrowego trybu życia (ćwiczy na siłowni, biega, zdrowo sie odżywia) i tak pomyślałam że kupie coś z czego on będzie zadowolony, ale i cała rodzina będziemogła korzystać i będzie zadowolona. I wpadłam na pomysł zakupu i montażu stacji do . Mąż był pozytywnie zaskoczony i z biegiem czasu dochodzę do wniosku że to był chyba najlepszy prezent
A co myślicie o tym żeby w ramach takiego trochę droższego prezentu kupić mężowi drona? Nie wiem tylko jaki model wybrać, czytałam poradnik ale może polecicie jakiś konkretny model?
ja nie lubie na święta kupować nie wiadomo jak drogich prezentów, to ma być czas przede wszystkim dla rodziny. Dlatego pod choinką mój kochany znajdzie nową płytę lubionego zespołu, elegancką koszulę i książki, które zamówiłam w . Mam nadzieje że się ucieszy a prezenty nie staną sie najważniejszym elementem świąt
Moja żona ostatnio zapytała mnie, co bym chciał dostać pod choinkę. Odpowiedziałem jej, że mam ochotę na coś mało praktycznego. Była bardzo zdziwiona taką odpowiedzią, bo dotąd prosiłem o praktyczne prezenty niespodzianki w stylu koszula, sweter, kosmetyki itp.
hmm mało praktycznego czyli pewnie jakaś konsola do gier.Ja taki prezent kupiłam mężowi na urodziny a teraz na święta postanowiłam zapisać nas na kurs angielskiego w bo u nich jest taka opcja, że to lektor przyjeżdza do nas, wiec dwa razy w tygodniu będziemy uczyc się we własnym domu. Mam nadzieję, ze sie ucieszy bo już od dawna chciał podszkolić swój angielski tylko w żadnej szkole nie mógł dostosować godzin zajęć do swojego grafiku, a tu się do nas dostosują a nie my do szkoły
To może jako kochający mąż się wypowiem - ostatnio miałem urodziny i otrzymałem od żony coś związanego ze swoim hobby, czyli . Jestem bardzo zadowolony z racji tego, że uwielbiam wypady do lasu i obserwację natury Także celujcie w hobby - na pewno będą zadowoleni.
Ja w tym roku zdecydowałam się na kupno markowych kosmetyków, dla mojego męża. Kupuję przeważnie w sieci, więc tym razem nie było inaczej i kupiłam mu kosmetyki w jednej z perfumerii online . Myślę że mąż będzie zadowolony z zakupu. Często narzekał na brak kosmetyków dla siebie, więc tym bardziej prezent powinien mu pasować.
może to dziwne ale wiecie co mój mąż sobie zażyczył na gwiazdkę? wyobraźcie sobie, że kazał sobie kupić - całe szczęście wiedziałam na jakie poluje i takie też zamówiłam
Komentarz