To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Mi jeszcze spodobały się miłosne koszulki tutaj: i zastanawiam się nad takim prezentem na walentynki jednak tak sobie myślę, czy nie byłby to trochę ,,babski " prezent
Myślicie, że wzór z serduszkiem (oczywiście nie takim jaskrawym) dla faceta będzie ok? Czy lepiej też sobie odpuścić?
Hehe... w zeszłym roku żona dała mi na prezent wiertarkę Celmy, poważnie ;-)
Tylko my po prostu byliśmy na etapie remontu, i chyba żaden inny prezent w tym momencie nie miałby większego sensu ;-)
Dokładnie tak. Zawsze dziwią mnie ludzie, którzy pytają o zdanie obce osoby na forum. Przecież my nie znamy Twojego męża i nie wiemy, czego mu potrzeba.
No ja jeszcze zastanawiałam się dla męża nad taką czapeczką: - widzę tutaj, że jest na nie aktualnie promocja tak więc nie wykluczam ,że zamówię jedną z nich .Fakt, że jeszcze nie sezon ale wydaje mi się, że ten styl nie wyjdzie szybko z mody.
Niemniej poczucie humoru wskazane
Świetna jest na przykład ta:
Jeszcze fajnym pomysłem na prezent są bez wątpienia takie - podarowaliśmy ostatnio razem z żoną taki prezent dla znajomych na parapetówkę i byli z niego bardzo zadowoleni
Pozdrawiam !
Zegarek to rzeczywiście bardzo fajny pomysł. daje nam dziś wiele możliwości w tym względzie, wśród wielu modeli dostępnych na rynku, można więc znaleźć taki, który wpisze się w gust partnera.
Komentarz