Właściwie to masz rację. Nawet jak jesteśmy poza domem, to można to jakoś sensownie ogarnąć.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaką szczoteczkę elektryczną wybrać?
Zwiń
X
-
szczoteczki
Mam teraz implanty założone i dostałem od dentysty polecenie zakupu szczoteczki PARO z kilkoma wymiennymi końcówkami, żeby móc czyścić dokładniej właśnie implanty. Powiem wam, że produkt rewelacyjny. Szczoteczkę mam od dwóch miesięcy, regularnie używam i wygląda tak samo, jak po rozpakowaniu Szwajcarska jakość rzuca się wyraźnie w oczy.
Komentarz
-
Ja na Twoim miejscu zainwestowałabym w szczoteczkę soniczną. Jest dużo lepsza, wybiela zęby, poprawia stan dziąseł. Nie uszkadza ich. Ma inne ruchy niż elektryczna, a do tego drgania. Jest przyjemniejsza w użyciu Używam od kilku miesięcy i już wiem że innej nigdy nie kupię.
Komentarz
-
Zamieszczone przez spider Zobacz postaPrzez długi czas paliłem papierosy i zależało mi na wybieleniu zębów dlatego kupiłem szczoteczkę poza nią mam też Philips Sonicare i obie są wg mnie bardzo dobre
potwierdzam
Komentarz
-
A ja dopiero jakiś czas temu sprawiłam sobie elektryczną szczoteczkę oraz obecnie żałuję,że nie zrobiłam tego wcześniej bo taka szczoteczka jest bardzo dobrze wykonana oraz o wiele skuteczniej można nią wyczyścić zęby niż tradycyjną szczoteczką tak wiec jestem zdania,zę był to bardzo dobry zakup.
Kupowałam tutaj:
- obecnie w sklepie jst bardzo duży wybór szczoteczek. Postawiłam na szoczoteczkę soniczną Slimsonic. Zdecydowanie lepsza jakosć niż szczoteczek w popularnych marketach.Ostatnio edytowany przez gosi; 15.01.2016, 11:18.
Komentarz
Komentarz