Obecnie mam elektryczną z Oral-B Vitality Braun. Używam jej 2 lata. Chcę kupić coś nowego, lepszego. Najlepsza partia jaką znalazłem to chyba Philips Sonicare. Warto płacić tyle za szczoteczkę? Czy rzeczywiście jest taka dobra, nie chce mi się wierzyć. Chciałbym wybielić zęby bo rzuciłem palenie, jestem młody, 22 lata, paliłem około 3 lat. Czy taka soniczna szczoteczka faktycznie wybiela zęby? Proszę o pomoc.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaką szczoteczkę elektryczną wybrać?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Jimix Zobacz postaObecnie mam elektryczną z Oral-B Vitality Braun. Używam jej 2 lata. Chcę kupić coś nowego, lepszego. Najlepsza partia jaką znalazłem to chyba Philips Sonicare. Warto płacić tyle za szczoteczkę? Czy rzeczywiście jest taka dobra, nie chce mi się wierzyć. Chciałbym wybielić zęby bo rzuciłem palenie, jestem młody, 22 lata, paliłem około 3 lat. Czy taka soniczna szczoteczka faktycznie wybiela zęby? Proszę o pomoc.
Ostatecznie kupiłem i jak na razie jestem zadowolony ...
Komentarz
-
Ja kupiłam Oral B Brown, wytrzymuje ze spokojem tydzień przy myciu dwa razy dziennie po dwie minuty. Ogólnie jestem bardzo zadowolona, co nie zmienia faktu, że póki co mycie nią idzie mi jakieś strasznie koślawo bo wszystkie moje są zawsze ufajdane pastą :/... Gorzej niż dziecko bez śliniaczka! Ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.
Komentarz
-
Ja używam Braun Oral B Triumf Polecam bardzo dobra Chociaż muszę przyznać, że zakup szczoteczki elektrycznej nie jest taki prosty jak np. sklepy mogą być ciutka nie pewne, mimo wszystko ja się na taki zakup zdecydowałam. Cena była lepsza, a towar taki sam
Komentarz
-
szczoteczka
Pół roku temu wpadłam niemalże z płaczem do zaprzyjaźnionej dentystki. Za miesiąc mialam brać ślub a moje zęby były w TRAGICZNYM stanie. Używałam super wybielajacych past i różnych szczoteczek i nic. Na zabieg nie było mnie stać bo większość pieniędzy włożyliśmy w wesele. Koleżanka poleciła mi i nie zawiodła mnie. Do ślubu szłam z o wiele bielszymi zębami niż miałam miesiąc wcześniej
Komentarz
-
Szczoteczka do zębów
Polecam szczoteczkę z firmy braun, jest to firma która specjalizuje się w tej branży i oczywiście nie będzie później problemu z wymiennymi szczoteczkami. Najlepiej wybrać taką która ma więcej obrotów, bo jej skuteczność jest o wiele wyższa.