Może daj mu prezent związany z jego hobby ? Jak ma jakieś, to masz gwarancję że będzie zadowolony z prezentu związanego z jego zainteresowaniami.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Co na prezent dla męża ?????
Zwiń
X
-
A może jakaś godzinna przewózka super szybkim autem? Jeżeli mąż na dodatek interesuje się szybkimi samochodami to może być dla niego coś niesamowitego. Nie mam szczerze pojęcia ile może kosztować godzinna jazda na przykład jakimś lamborghini ale myślę, że powinnaś się zmieścić w 200 zł. Lepszy taki prezent niż jakies pierdółki które mąż nie będzie używał.
Komentarz
-
Na pewno kosmetyki zawsze dobrze sprawdzają się jako upominki na różne okazje. Nie mniej jednak sama wybierając prezent dla męża, wzięłabym pod uwagę także takie produkty jak akcesoria kosmetyczne. W ich wybór jest naprawdę duży. Przy czym jestem przekonana, że zarówno panowie noszący nieco dłuższe włosy, jak i brody bardzo ucieszą się z tego typu prezentów
Komentarz
-
Ciekawą propozycją dla męża będzie np dobre wino, takowe u nich widziałam Znajoma często tam kupuje wino i zawsze tam wraca z racji dobrej jakości. Jak dla mnie to idealny prezent, który będziecie mogli skonsumować we dwoje przy romantycznej kolacji.
Komentarz
-
A mąż pije kawę? Bo mój tak i właśnie dzięki regularnemu śledzenie bloga dowiedziałam się dużo fajnych rzeczy i dzięki tej wiedzy mogę dobrać odpowiedni prezent dla niego. Tobie polecam to sami i na pewno będziesz w stanie zdobyć dużo fajnej wiedzy
Komentarz
Komentarz