Uważam, że dom jest bezcenną inwestycją, dlatego poprzez szczegóły staram się mu nadać wyjątkowy klimat. W kuchni i w pokoju mamy zajmują mało miejsca i są ładne.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Mój dom
Zwiń
X
-
Wystrój domu to ważna rzecz, bo świadczy wiele o nas, mieszkańcach. Niestety nie każdy potrafi urządzać wnętrza i jest to normalne. U mnie zajmuje się tym żona, a ja tylko na wszystko zarabiam.
I zgadzam się co do zdania, że każdy stara się nadać swojemu mieszkaniu wyjątkowy klimat, podobnie jest zresztą z gabinetem dentystycznym.
Z tym też mi pomagała żona. Większość mebli zamówiliśmy przez internet, zawsze to trochę taniej, no i nie musieliśmy tego sami wnosić.
Postawiłem w poczekalni na włoskie, drewniane meble ze sklepu
Jakość jednak się liczy, a taka poczekalnia robi dobre wrażenie a klientach, przynajmniej tak mi się wydaje.
Komentarz
-
Przeprowadzka to ciężki okres w życiu każdego człowieka. To stres, dużo czasu i siły. Warto w takiej sytuacji skorzystać z firm, które oferują kompleksowe przeprowadzki. Na terenie Wrocławia mogę Wam polecić . A Wy - macie doświadczenia w dziedzinie przeprowadzek?
Komentarz
-
Usługi tapicerskie
Jeśli chodzi o firmy które wykonują to właśnie firma Tapex Design jest liderem w branży tapicerstwa samochodowego i meblowego w Polsce, wykonywali dla mnie parę projektów, każdy wykonywany indywidualnie, rewelacyjne projekty, takich mebli się nie da kupić !
Komentarz
Komentarz