To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Wszystko zależy w jakim stylu masz jadalnie. Ja lubię proste nowoczesne formy, gdyż pasują one zawsze do wszystkiego i sa ponadczasowe. Skoro powierzchnia jest duża to i krzesła powinny być dość widoczne i nie powinny być zbyt delikatne.
Ostatnio edytowany przez Homo_Sapiens; 11.10.2016, 01:14.
Ło jejku. Ludzie ale masa reklam tutaj. I to jeszcze do tego zupełnie nie udana szeptanka. Trochę wstyd. Co do domów to uważam, że warto jednak płacić za wynajem. Wtedy nie jesteś przywiązany do jednego miejsca na stale. W młodym wieku to jest bardzo ważne żeby być niezależnym. No a co do tych reklam to polecam adminowi przyjrzeć się temu tematowi bo trochę się tu naspamowało.
Ja jednak uważam, że lepiej jest mieć coś swojego. Nawet jeśli traktujemy to tylko jako inwestycję. Jeszcze jest kwestia urządzania - wynajmowanego mieszkania po prostu nie opłaca się aranżować po swojemu. A jeśli macie dodatkowo dzieci, to potrzebujecie stabilizacji i dobrej jakości mebelków, takich jak tu: . Jak dla mnie te wszystkie argumenty są wystarczające, żeby myśleć o zakupie mieszkania lub domu.
Jasne, to prawda, każdemu przyda się chociaż jedna nieruchomość. Jednak "biedny student" nie jest chyba w stanie sobie na coś takiego pozwolić. Dopiero jak się zacznie pracować i porządnie zarabiać, to można zacząć o tym myśleć.
Ja uwielbiam dbać o przestrzeń wokół siebie, lubię designerskie wnętrza ale niestety nie mam na razie zbyt dużo pieniędzy, które mogłabym wydać więc szukając tanich rozwiązań natknęłam się na skelp z dekoracyjnymi naklejkami na ścianę . Fajny efekt uzyskałam za naprawdę małe pieniądze
To w czym mieszkamy to sprawa bardzo indywidualna, mój dom np. nie mógłby istnieć bez dekoracji :-)
Bardzo lubię ozdabiać mieszkanie okazyjnymi dodatkami, ostatnio zakupiłam sporo ozdób w hurtowni pm-m.
Jestem w trakcie urządzania mieszkanai - teraz podejmuje decyzje co będzie w łazience tzn. czy zdecydujemy sie na wanne czy na kabinę prysznicową. Bardzo podoba mi się wanna w , tylko zastanawiam się czy wanna nie zabierze nam niepotrzebnie przestrzeni, bo na co dzień to i tak nie mammy czasu na leżenie w niej i czytanie książek.
No dobra, a powiedzcie mi jak w waszych gospodarstwach domowych podchodzicie do tematu pozyskiwania energii słonecznej ? Bo moim zdaniem, panele fotowoltaiczne to genialna technologia, która śmiało może być nazywana technologią przyszłości. Ostatnio znalazłem na stronie kilka bardzo ciekawych pomysłów na to w jaki sposób zbudować swoją własną przydomową elektrownie słoneczną... Dobrze, że coraz więcej ludzi troszczy się o środowisko i inwestuje w tego typu technologie.
hej,
jak stawiacie swoje domy to nie bierzcie kredytów, chyba, że macie pewność, że je spłacicie. Moja koleżanka jednak nie dała sobie rady ze spłatą i narobiła sobie jeszcze więcej długów, komornik ją starszy, że zabierze jej podatek. Zobaczcie ile może zabrać uważajcie !
Komentarz