Moim marzeniem jest zwiedzić Australię, ale na razie są to tylko plany. Póki co jednak w przyszłe wakacje wybieram się zwiedzić Węgry
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dokąd na wakacje?
Zwiń
X
-
Węgry to nie Australia, ale ciekawie będzie na pewno Poza tym w Australii strasznie dużo owadów i innych mało przyjemnych zjawisk latająco-pełzających Oczywiście nie zniechęcam, bo sam bym z wielką ochotą tam się wybrał, ale najważniejsze jest to, żeby podróżować. Choćby do sąsiedniego miasta
Komentarz
-
Widzę, że wszyscy tutaj marudzą na polskie morze, a ja osobiście chyba z sentymentu nie wyobrażam sobie wakacji gdzies indziej. Ostatnio upodobałem sobie Pomorze Zachodnie. Jeśli chodzi o noclegi Ustronie Morskie mają świetny pensjonat - - bardzo dbają o to, żeby się dużo działo, ciężko się nudzić chociażby ze względu na jakieś wydarzenia towarzyszące, które się dzieją praktycznie cały czas.
Komentarz
-
Może jakaś egzotyka? Kuba to piękny kraj. Byliście kiedykolwiek? Jeśli nie to warto się wybrać. Przy okazji można pomyśleć o wyczarterowaniu jachtu. Widziałam całkiem dobrą ofertę na stronie firmy Globtourist: . Poczytajcie, może takie wakacje przypadną Wam do gustu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez egotrom Zobacz postaJak w Polsce to dla mnie tylko góry, jeżdżę tam od małego, a jeszcze wszystkich pasm nie przeszłam, co jest poniekąd moim celem.
Ogólnie lubię spędzać czas wolny aktywnie, bo to dobre dla mojego zdrowia i samopoczucia, a często takie samotne wyprawy dodatkowo hartują.
Komentarz
Komentarz