To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Węgry to nie Australia, ale ciekawie będzie na pewno Poza tym w Australii strasznie dużo owadów i innych mało przyjemnych zjawisk latająco-pełzających Oczywiście nie zniechęcam, bo sam bym z wielką ochotą tam się wybrał, ale najważniejsze jest to, żeby podróżować. Choćby do sąsiedniego miasta
Widzę, że wszyscy tutaj marudzą na polskie morze, a ja osobiście chyba z sentymentu nie wyobrażam sobie wakacji gdzies indziej. Ostatnio upodobałem sobie Pomorze Zachodnie. Jeśli chodzi o noclegi Ustronie Morskie mają świetny pensjonat - - bardzo dbają o to, żeby się dużo działo, ciężko się nudzić chociażby ze względu na jakieś wydarzenia towarzyszące, które się dzieją praktycznie cały czas.
Może jakaś egzotyka? Kuba to piękny kraj. Byliście kiedykolwiek? Jeśli nie to warto się wybrać. Przy okazji można pomyśleć o wyczarterowaniu jachtu. Widziałam całkiem dobrą ofertę na stronie firmy Globtourist: . Poczytajcie, może takie wakacje przypadną Wam do gustu.
My wybieramy się w tym roku na Chorwację do miejscowości Makarska. Byliśmy tam 2 lata temu, bardzo się nam podobało i postanowiliśmy pojechać jeszcze raz
Ten rok należeć będzie do Doliny Baryczy i spływów kajakowych. Razem z rodziną zamierzamy przepłynąć 120 kilometrów. Na nocleg wybraliśmy domek letniskowy w Gruszeczce
Jak w Polsce to dla mnie tylko góry, jeżdżę tam od małego, a jeszcze wszystkich pasm nie przeszłam, co jest poniekąd moim celem.
Ogólnie lubię spędzać czas wolny aktywnie, bo to dobre dla mojego zdrowia i samopoczucia, a często takie samotne wyprawy dodatkowo hartują.
Zgadzam się w 100% Dla mnie też nie ma lepszych wakacji niż wyjazd w góry. Do tej pory jeździłam głównie w Tatry, ale w tym roku wybieram się na wakacje do Gruzji i planuję wejść na Kazbek Już nie mogę się doczekać urlopu!
Komentarz