Zbliża się mój urlop, a ja dalej nie wiem, dokąd pojechać i wypocząć. Macie może jakieś propozycje? Lubię morze i myślałem o Turcji, ale teraz są chyba dość drogie wycieczki. Miałem taki pomysł, żeby jechać na własną rękę, ale nie wiem czy wypali. Chciałbym się zatrzymać w podobnym hotelu:
Tylko to trochę kosztuje i tak, więc nie wiem, czy jest sens.
A wy gdzie się w tym roku wybieracie?
Tylko to trochę kosztuje i tak, więc nie wiem, czy jest sens.
A wy gdzie się w tym roku wybieracie?
No więc, tak na początek, my na Sylwestra wybieramy się w góry, ale te niskie, do Karpacza, do hotelu i zorganizowanego wieczoru sylwestrowego
nie pamiętam nazwy, nie mam głowy do takich informacji, ale z tego, co zapamiętałem, będzie tam bal w stylu Królowej Śniegu, mają też być robione dekoracje twarzy, w stylu masek i całego ciała (ciekawe, jak to będzie wyglądało...) Poza tym, przede wszystkim sauny i baseny wliczone w cenę, całe 5 dni relaksu i wypoczynku...
już nie możemy się doczekać, tym bardziej, że na wakacje nigdzie nie wyjeżdżaliśmy, z powodu remontu w naszym mieszkaniu... Teraz sobie to zrekompensujemy
Ale ja wakacje miałem obłędne, bo byłem nad morzem, naszym polskim, ale było rewelacyjnie, ponieważ pogoda dopisała w 200% i była marzeniem każdego urlopowicza, więc jeśli chodzi o Sylwester, to już nie mam takiego przymusu, chociaż... Pozdrawiam wszystkich przyszłych gości, balujących w moim hotelu i nie tylko w moim:-)
Komentarz