To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Niewiele mam wolnego czasu. Zwykle jestem już tak zamulona, że decyduję się na niewymagającą rozrywkę czyli jakiś serial, coś w internecie. Dziś czytałam sobie o głębi ostrości Interesuję się fotografią, więc czasem dla relaksu lubię sobie poczytać takie rzeczy.
Ja dużo czasu spędzam w domu, najczęściej w kuchni. Ale robie to dobrowolnie bo lubie piec ciasta. Najczęściej inspiruje sie blogiem przy wyborze przepisu
Hobby jako takiego nie mam, ale często staram się po pracy robić jakieś aktywne rzeczy z rodziną. W ten weekend na przykład byliśmy w i przyznam, że było świetnie. Dwa tygodnie temu byliśmy na długiej wycieczce rowerowej, zmęczyłem się jak diabli ale było warto zdecydowanie
Ja wlasnie szukam ciekawego pomyslu na nowe hobby. Zmarł mi niedawno chomik i chcialabym kupic sobie jakiegoś nowego zwierzaczka. Mysle nad rybkami, widzialam juz nawet fajne akwaria w sklepie
Ja najczęsciej to z rodziną i z moim ukochanym psem Ale lubie też czasem pobyć sobie sam, szczególnie teraz, gdy znalazłem bardzo fajną grę na telefon. Mam już tak, że jak się wciągne to koniec. Obecnie gram w zobaczcie sobie, myślę, że wielu osobom może ona się spodobać
Komentarz