Hej, w sieci, na forach wyczytalam wiele pomysłów na fajne reklamy. Jednak mnie zastanawia czy np. zatrudnianie hostess np. z agencji jeest dobrym pomysłem? Organizowaliście kiedyś jakiś event z hostessami czy modelkami?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ciekawa reklama
Zwiń
X
-
Również ciekawą opcją reklamową jest stworzenie filmu reklamowego. Za jego pomocą mozecie promować się w bardzo wielu miejscach i pokazywać swoją firme w bardzo ciekawy sposób Jeżeli poszukujecie agencji zajmującej się tym tematem profesjonalnie to polecam
Komentarz
-
Rzeczywiscie dosyć ciekawa forma reklamy Również ciekawą i według mnie skuteczną reklamą może być zainwestowanie w nowoczesne rozwiązania IT do firmy. Zajmuje sie tym dzięki temu nie tylko usprawnicie swoją pracę ale także zadbacie o swój wizerunek
Komentarz
-
W sieci można znaleźć całą masę inspiracji, ja postawiłam na reklamę mojej firmy na różnego rodzaju targach. Z pomocą przyszła mi tutaj jedna z firm dzięki, której zamówiłam nowe, oryginalne flagi reklamowe i za każdym razem moje stoisko wyróżnia się spośród innych. Tutaj możecie zerknąć sobie na ich ofertę: Mam nadzieję, że komuś przydadzą się namiary na taką godną współpracy firmę.
Komentarz
-
W firmie, w której pracuję, to właśnie ja zajmuję się kwestiami reklamy Mamy już sporo ulotek, ale chciałam teraz postawić na coś ciekawszego. Znalazłam na ofertę gadżetów z logo firmy, które bardzo mi się spodobały! Zamówiłam kilkadziesiąt takich gadżetów i cieszyły się one naprawdę dużą popularnością! Muszę zamówić ich więcej
Komentarz
-
A ja mam odmienne zdanie niż moi poprzednicy i mam coś do dodania. Najlepsza reklama to ta w internecie obecnie, Google Ads, SEO, Facebook codziennie przesiaduje tam kilka milionów polaków, więc najłatwiej dotrzeć tam do nowego klienta, który jeszcze nawet nie wie, że będzie naszym klientem.
Komentarz
Komentarz