A co sądzicie o ? Moim zdaniem to może być nie dość że ciekawa, to jeszcze skuteczna forma reklamy
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ciekawa reklama
Zwiń
X
-
A co myślicie o udziale w targach reklamowych? Ja zastanawiam się własnie nad taką opcją. Mam już stoisko reklamowe i troszkę gadżetów takich jak kubki, długopisy i smycze reklamowe. Myślę też że hostessy od będą fajnym uzupełnieniem takiego rodzaju reklamy. Wynajmowaliście kiedyś hostessy reklamowe?
Komentarz
-
Ciekawa reklama? Otóż mnie bardzo podoba się sposób reklamowania strony . Dlaczego? Już tłumaczę. Reklamują się oni w sieci, co w dzisiejszych czasach jest bardzo wpływowe, ponieważ każdy z nas niemalże codziennie korzysta z internetu. Mądre, co?
Komentarz
-
Dla mnie taka ciekawa reklama to wszystko co niestandardowe, czyli inne niż billboard, ulotka, reklama w telewizji czy też radio. Zaliczyłbym do tego przede wszystkim smycze reklamowe, możemy tam umieścić wiele danych o naszej firmie, a o to chodzi przecież w reklamie, by je jakoś przemycić. Zamówiłem takie smycze właśnie do swojej firmy ze strony stąd wiem, że to strategia która się sprawdza.
Komentarz
-
Moim zdaniem w kwestii ciekawej reklamy na pewno warto zdecydować się na dedykowaną odzież reklamową. Sam niedawno miałem okazję zamawiać tego typu produkty i sprawdziły się one naprawdę świetnie! Moi pracownicy mają spójne stroje co bardzo fajnie wygląda Jeżeli chcielibyście skorzystać z takiej oferty to polecam konkretnie tą firmę: Mają świetniej jakości produkty, a w dodatku czas realizacji zamówień jest krótki.
Komentarz
Komentarz