Polecam tę stronkę: Każdemu kto interesuje się tematem wystroju wnętrz! Fajne porady, projekty oraz dyskusje z tego tematu.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Aranżacja wnętrz
Zwiń
X
-
Ja przy urządzaniu domu największy problem miałam z kuchnią. Nie jest ona za wielka a chciałam, żeby maksymalnie wykorzystać przestrzeń. Nie chciałam gotowych mebli dlatego zdecydowałam, że kuchnie zaprojektuje mi biuro architektoniczne. Współpracowałam z biurem Macińska Architekci. Efekt jest super - kuchnia mimo niewielkich wymiarów jest urzadzona wygodnie. Zostawiam Wam namiary na architekta, z którego korzystałam - polecam ich usługi.
Komentarz
-
Ostatnio wpadł mi w oko kominek na pellet. Z niewiadomych powodów to właśnie takie kominki mają ciekawy wygląd. Dodatkowym argumentem za takim rozwiązaniem jest taniejący pelet. Na chwile obecną bez problemu można otrzymać oferty gdzie to pułap 500-800zł, a wszystko przez stronę gielda-paliw
Komentarz
-
Aranżacją wnętrz można na spokojnie zająć się samemu i wcale nie potrzeba do tego szczególnych zdolności, wiele podpowiedzi i pomysłów można znaleźć w internecie. Ostatnio bardzo modne w aranżacji stało się wykorzystanie kamienia, szczególnie kamienia na ścianę i warto o tym więcej poczytać , bo to naprawdę fantastyczna rzecz, a taki kamień dekoracyjny jest na tyle charakterystyczny i stylowy, że nie ma się co dziwić, iż coraz częściej ludzie się na niego decydują.
Komentarz
Komentarz