Ja zazwyczaj zaglądam na blogi internetowe sklepów sprzedających elementy wystroju wnętrz. Jeśli już jesteśmy przy dywanach, to ja ostatnio kupiłam dywan pleciony w sklepie Pufadesign.pl. Możecie sprawdzić sobie ich ofertę dywanów tutaj: , ale mają jeszcze sofy, dodatki do domu.. - warto tam robić zakupy
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Aranżacja wnętrz
Zwiń
X
-
Wiecie co, mam coś ciekawego dla wszystkich osób, które są zainteresowane aranżacją wnętrz. Zobaczcie sobie po prostu na stronę , bo mają tam najlepsze obrazy ścienne, nigdzie nie kupicie lepszych. A przecież nie od dzisiaj wiadomo, że za pomocą takiego obrazu ściennego można w bardzo łatwy sposób odmienić aranżowane przez nas wnętrze. Wiem o czym mówię, bo sama w ten sposób zmieniłam wygląd mojej kuchni, właśnie za pomocą kilku (konkretnie trzech) obrazów ściennych
Komentarz
-
A jak w ogóle podchodzicie do oświetlenia w domu? Stawiacie tylko na funkcjonalność, czy też na ich wygląd? W moim salonie potrzebna była , bo jakoś tak ciemnawo było, ale też nie chciałam wydawać na nią sporej kwoty... Na lampywdomu.pl znalazłam lampę za niecałe 300 zł i w dodatku prezentuje się bardzo fajnie. Jednak można jeszcze znaleźć sklepy z produktami w rozsądnych cenach
Komentarz
-
-
Jesli bedziecie robic remont zajrzyjcie sobie na stronkę Tam znalazłem ciekawe inspiracje na zaaranżowanie łazienki. Głównie chce w szkle ją urządzić, na pewno postawie też na bardzo dużo lustro łazienkowe. Mam bardzo małe pomieszczenie bo niecałe 3m2 więc moja łazienka musi być perfekcyjnie zaplanowana
Komentarz
-
Niedawno miałam okazję aranżować wnętrze restauracji prowadzonej przez moją przyjaciółkę, która poprosiła mnie o pomoc związaną z aranżacją. No i jak możecie się domyślić, postanowiłam postawić na sprawdzone meblem które kupiłyśmy na stronie . Niejeden z was będzie na pewno chciał zapytać, dlaczego akurat zdecydowałam się na ten sklep, po prostu Dominova ma najbogatszy asortyment i gwarantują wysoką jakość.
Komentarz
-
Do zaaranżowania każdego wnętrza nie potrzeba zbyt wiele. Ja szukam zawsze inspiracji na blogach, często też przeglądam oferty firm z meblami. Na stronce znalazłam bardzo fajne propozycje mebli i produktów łazienkowych. Na pewno na ścianie zamontuje mozaiki szklane. Mega podobają mi się takie nowoczesne propozycje aranżacyjne
Komentarz
Komentarz