U mnie to samo. Przygoda z naturalnymi zaczęła się dokladnie wtedy gdy pojawily mi sie wypryski typowo alergiczne i dopiero po konsultacji z dermatologiem okazalo sie ze problem lezy prawdopodobnie w reakcji cery na parabeny. A co do naturalnych to nie mam tez jakiejs fachowej wiedzy. Tak jak mi polecila dermatolog ten krem na bazie oleju wiesiołkowego tak stosuje go regularnie
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Moda na naturalne kosmetyki
Zwiń
X
-
Czy ja wiem czy to jest moda... może to po prostu alternatywa do chemii, którą nas zatruwają na każdym kroku. Ja osobiście korzystam z olejków cbd i innych pochodnych, konopnych i legalnych produktów/kosmetyków. Moim źródełkiem informacji niedawno stała się strona szczerze wszystkim polecam, naprawdę niektóre informacje są ciekawe
Komentarz
-
Uwielbiam kosmetyki naturalnego polski GAL. Są niedrogie, dostępne tylko w aptekach, no i świetnie nadają się dla każdego typu skóry, nawet dla tych wrażliwych, podrażnionych, a nawet z łuszczycą czy AZS. Pamiętajcie że kosmetyki naturalne nie muszą kosztować fortuny.
Komentarz
-
Ja też chętnie sięgam po kosmetyki naturalne Kupuję je najczęściej przez internet. A z takich domowych produktów lubię stosować olej koksowy do ciała, a do włosów, w postaci maseczki używam raz w tygodniu . Robię też różne peelingi z cukru i miodu.
Komentarz
Komentarz