Cześć. Mam pytania odnośnie takie kosmetyków naturalnych jak olej laurowy. Na wielu stronach internetowych te kosmetyki są opisywane jako cudowne. Są o wiele lepsze niż kosmetyki ze sklepów. Natomiast rodzi się pytanie dlaczego nie jest używany w preparatach markowych firm? Właśnie ta rzecz nie daje mi spokoju. Czemu ogromne korporacje nie użyły tych preparatów do produkcji leków. Przecież w dużych firmach jest rzesza specjalistów i naukowców, którzy nie potrafią użyć takiego specyfiku jak olej marula. Co myślicie, czy rzeczywiście te naturalne kosmetyki są tak skuteczne jak opisują to na blogach?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Moda na naturalne kosmetyki
Zwiń
X
-
Kosmetyki
Moim zdaniem bez względu na to, po jakie kosmetyki sięgamy, najważniejsze jest to, aby były one odpowiednio dobrane do rodzaju naszej skóry, czy też cery. Bądź co bądź duży ich wybór można znaleźć w ofercie nowej drogerii internetowej , gdzie cały czas zwiększa się liczba sprzedawanych produktów, a co więcej możemy tam zaopatrzyć się zarówno w kosmetyki przeznaczone do makijażu, jak i takie typowo pielęgnacyjne.
-
Kosmetyki i perfumy tego typu ostatnio zrobiły się popularne. Jak to jest z nimi, to chyba wie tylko producent. Z drugiej strony wcale tak wiele osób nie zwraca uwagi na to jak są wykonane. Jak szukasz perfum, to zawsze możesz sprawdzić internetowe drogerię
Komentarz
-
Gdy ludzie zauważyli, że naturalne kosmetyki również mogą przynosić spektakularne efekty, przestali ładować w nie chemię
Np. rewelacyjne działanie , który przynosi super efekty w leczeniu pękających naczynek i właśnie żylaków, jest oparte na samych naturalnych składnikach - jadzie i wosku pszczelim, wyciągu z motylicy, propolisu i podmoru, żywicy cedrowej oraz oliwie z oliwek
Komentarz
-
Akurat nie mam problemu z żylakami wiec w kwestii kremu się nie wypowiem, ale co do naturalnych kosmetyków to też jestem ich zwolenniczką. Są znacznie lepsze od tych napompowanych chemią. Szczególnie lubię naturalne olejki do ciała, mają takie piękne zapachy, a to mój nr 1 bo faktycznie pomaga pozbyć się skórki pomarańczowej.
Komentarz
Komentarz