Używałam tych kosmetyków jeszcze zanim stały się modne , są po prostu lepsze i skuteczniejsze bo mają lepszy skład i nie zawieją chemii i sztucznych wypełniaczy które tylko zapychają pory
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Moda na naturalne kosmetyki
Zwiń
X
-
A mnie to szczerze mówiąc wcale nie dziwi ta dzisiejsza moda na zdrowe i ekologiczne kosmetyki. Zresztą, samemu w nią trochę popadłem, ostatnio zrobiłem bardzo duże zamówienie odnośnie kosmetyków do włosów na stronie i muszę wam powiedzieć, że jestem zadowolony z wszystkich produktów, które zamówiłem. A to jest rzadkość. W sumie to od kilku lat, odkąd zacząłem zamawiać kosmetyki na glamlook.pl, to nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów
Komentarz
-
Jeśli chodzi o kosmetyki to obojętnie moim zdaniem jakie się stosuje. Wiadomo każdemu podpasuje coś innego. Jedni wolę kosmetyki naturalne, inni wegańskie, a jeszcze innym to kompletnie bez znaczenia. A dla mnie ważne jest aby umiejętnie je stosować. Bo przeraża mnie fakt, że jest taka potrzeba aby stwarzać takie artykuły jak mówięce o tym jak nakładać pomadkę. Przecież to jak jeden z najprostszych w aplikacji kosmetyków. A jednak duża ilość osób nie wie jak to robić
Komentarz
-
Nie nazwałbym dużego zainteresowania naturalnymi kosmetykami modą a bardziej dbaniem o siebie. Krem z naturalnym składem jest lepszy niż ten ze sztucznymi dodatkami takimi jak sls. Na zmarszczki używam Richevon ze strony i naprawdę uważam że działa.
Komentarz
-
Najlepsze to są ręcznie robione, naturalne i pięknie pachnące kosmetyki Używanie ich jest naprawdę samą przyjemnością! Ja najczęściej zamawiam kosmetyki na , bo naprawdę uwielbiam ich produkty. Wyglądają pięknie, pachną pięknie i są naturalne. Czyli mają wszystko to czego mi do szczęścia potrzeba
Komentarz
-
Ja też cieszę się z tego, że coraz więcej kobiet stosuje świadomą pielęgnację. Jednak pamiętajcie i zwracajcie uwagę na to, że niektóre kosmetyki "naturalność" mają tylko w nazwie - dlatego najlepiej przed zakupem danych kosmetyków sprawdzić ich skład. Ja na przykład ręczę za kosmetyki z BioIQ Nie posiadają sls i parabenów, ale także silikonów czy syntetycznych barwników. Są po prostu w 100% organiczne. Możecie je zamówić na stronie . A jeśli ktoś z was byłby ciekawy, to kosmetyki te mają też certyfikat Ecocert.
Komentarz
Komentarz