To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Ja też nie mam jakichś szczególnych upodobań jeśli chodzi o kuchnię. Lubię tak samo jak Polską, tak i Włoską, czy Orientalną. Lubię eksperymentować.
Jestem fanem kuchni włoskiej, ale polskie dania przebijają każdą inną. Niedawno wybraliśmy się z narzeczoną na weekend do Lublina. Trafiliśmy na , gdzie zjedliśmy pyszny obiad i deser. W ich karcie znajdziecie potrawy mięsne i wegetariańskie kuchni polskiej, włoskiej, francuskiej i z innych miejsc świata. Naprawdę smaczne.
Komentarz