Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jaką lubicie kuchnię?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Osknow
    odpowiedział(a)
    Może to głupio zabrzmi, ale ja uwielbiam zdrowa kuchnie Fajne przepisy na zdrowe dania znalazłem tutaj (). Kiedyś ważyłem 110 kg, ale doszedłem do wniosku, że pora wyjść z domu i trochę popracować nad sobą. Udało mi się zrzucić w ciągu dwóch lat 25 kg, z czego z resztą jestem bardzo zadowolony. A tak po za zdrową kuchnią to uwielbiam dania kuchni tajskiej

Zostaw komentarz:

• łowca_wielorybów
    odpowiedział(a)
    Ja lubię smaczną kuchnię. I tyle.

Zostaw komentarz:

• ptyś
    odpowiedział(a)
    Dla mnie najlepszą kuchnią jest kuchnia przede wszystkim funkcjonalna to jest najważniejsza cecha. Jestem zwolennikiem nowoczesności i zabudowania sprzętu w ładnych meblach bardzo ładnie to wygląda i uważam, że można wiele miejsca dzięki temu zaoszczędzić. Ja na przykład ostatnio zdecydowałem się na zabudowę radia kuchennego, możecie poczytać o tym tu . Bardzo fajny dodatek, szczególnie dla mnie bo jestem fanem wszelkiej muzyki i audycji radiowych

Zostaw komentarz:

• marti06
    odpowiedział(a)
    Jestem fanem kuchni włoskiej, ale polskie dania przebijają każdą inną. Niedawno wybraliśmy się z narzeczoną na weekend do Lublina. Trafiliśmy na , gdzie zjedliśmy pyszny obiad i deser. W ich karcie znajdziecie potrawy mięsne i wegetariańskie kuchni polskiej, włoskiej, francuskiej i z innych miejsc świata. Naprawdę smaczne.

Zostaw komentarz:

• Mermagda0
    odpowiedział(a)
    A ja za to lubie wszystko co slodkie. Nawet sama pieke pyszne ciasta i torty z blogiem

Zostaw komentarz:

• DanielaMT77
    odpowiedział(a)
    Ja praktycznie każdą ale najbardziej to lubie wypić dobrą kawę. Lubie eksperymentować z blgoiem

Zostaw komentarz:

• Baton93
    odpowiedział(a)
    Ja najbardziej lubię kuchnię włoską, szczególnie pizze

Zostaw komentarz:

• Basiaa
    odpowiedział(a)
    A ja uwielbiam pizzę. A moim ulubionym zajęciem jest testowanie przeróżnych pizzerii Niebawem wybieram się do Krakowa, a słyszałam, że tam , więc na pewno się tam wybiorę

Zostaw komentarz:

• jqb0
    odpowiedział(a)
    Ja lubię kuchnie włoską oraz indyjską...szkoda że dobre indyjskie jedzenie jest zazwyczaj strasznie drogie w naszym kraju

Zostaw komentarz:

• vrest
    odpowiedział(a)
    Nie lepiej poszukać info o tym gdzieś w necie?

Zostaw komentarz:

• Dekonstra
    odpowiedział(a)
    Ja lubię po prostu dobre żarcie. Tylko tyle.

Zostaw komentarz:

• michalinasiek
    odpowiedział(a)
    Ja uwielbiam naszą polską kuchnię i czasami włoską

Zostaw komentarz:

• Jedyneczka
    odpowiedział(a)
    A może zostawić ten temat specjaliście? Moim zdaniem to może być dość dobre rozwiązanie

Zostaw komentarz:

• Manilek
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• Kormir
    odpowiedział(a)
    Ja przede wszystkim lubie kuchnię polską, ale i włoską nie pogardzę

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X