Fajne przepisy na zdrowe dania znalazłem tutaj (). Kiedyś ważyłem 110 kg, ale doszedłem do wniosku, że pora wyjść z domu i trochę popracować nad sobą. Udało mi się zrzucić w ciągu dwóch lat 25 kg, z czego z resztą jestem bardzo zadowolony. A tak po za zdrową kuchnią to uwielbiam dania kuchni tajskiej
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaką lubicie kuchnię?
Zwiń
X
-
Może to głupio zabrzmi, ale ja uwielbiam zdrowa kuchnie
Fajne przepisy na zdrowe dania znalazłem tutaj (). Kiedyś ważyłem 110 kg, ale doszedłem do wniosku, że pora wyjść z domu i trochę popracować nad sobą. Udało mi się zrzucić w ciągu dwóch lat 25 kg, z czego z resztą jestem bardzo zadowolony. A tak po za zdrową kuchnią to uwielbiam dania kuchni tajskiej
-
Dla mnie najlepszą kuchnią jest kuchnia przede wszystkim funkcjonalna
to jest najważniejsza cecha. Jestem zwolennikiem nowoczesności i zabudowania sprzętu w ładnych meblach
bardzo ładnie to wygląda i uważam, że można wiele miejsca dzięki temu zaoszczędzić. Ja na przykład ostatnio zdecydowałem się na zabudowę radia kuchennego, możecie poczytać o tym tu . Bardzo fajny dodatek, szczególnie dla mnie bo jestem fanem wszelkiej muzyki i audycji radiowych
Zostaw komentarz:
-
Jestem fanem kuchni włoskiej, ale polskie dania przebijają każdą inną. Niedawno wybraliśmy się z narzeczoną na weekend do Lublina. Trafiliśmy na , gdzie zjedliśmy pyszny obiad i deser. W ich karcie znajdziecie potrawy mięsne i wegetariańskie kuchni polskiej, włoskiej, francuskiej i z innych miejsc świata. Naprawdę smaczne.
Zostaw komentarz:
-
A ja za to lubie wszystko co slodkie. Nawet sama pieke pyszne ciasta i torty z blogiem
Zostaw komentarz:
-
Ja praktycznie każdą
ale najbardziej to lubie wypić dobrą kawę. Lubie eksperymentować z blgoiem
Zostaw komentarz:
-
A ja uwielbiam pizzę. A moim ulubionym zajęciem jest testowanie przeróżnych pizzerii
Niebawem wybieram się do Krakowa, a słyszałam, że tam , więc na pewno się tam wybiorę
Zostaw komentarz:
-
Ja lubię kuchnie włoską oraz indyjską...szkoda że dobre indyjskie jedzenie jest zazwyczaj strasznie drogie w naszym kraju
Zostaw komentarz:
-
A może zostawić ten temat specjaliście? Moim zdaniem to może być dość dobre rozwiązanie
Zostaw komentarz:
-
Ja przede wszystkim lubie kuchnię polską, ale i włoską nie pogardzę
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: