Spójrzcie na te i powiedzcie, co o nich sądzicie? Podobają Wam się? Byłby to dobry prezent dla koleżanki z pracy?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla koleżanki
Zwiń
X
-
Prezent
A może postawić na jakieś kosmetyki, albo lakiery do paznokci ? Jeżeli chodzi o te ostatnie, np. lakiery hybrydowe , bardzo bogatą ich ofertę można znaleźć w Indigo Nails. Marka ta jest rozpoznawana na całym świecie, a co więcej wybór produktów jest tutaj ogromny. Co więcej lakiery tej marki świetnie sprawdzają się nie tylko z profesjonalnych salonach manicure, ale także w domowych warunkach.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Zakira Zobacz postaSpójrzcie na te i powiedzcie, co o nich sądzicie? Podobają Wam się? Byłby to dobry prezent dla koleżanki z pracy?
Komentarz
-
Hmm a nie lepiej jej kupić coś modnego? Może jakąś ładną sukienkę? My z przyjaciółką zawsze kupujemy sobie ubrania, bo obie interesujemy się modą, i takie prezenty zawsze nam cieszą. Ostatnio zamawiałam jej na urodziny rozkloszowaną, koronkową sukienkę. Znalazłam ją w stylizacji na blogu i wiedziałam, że na pewno jej się spodoba to taki fason, który pasuje praktycznie każdemu, a do tego ciągle jest trendy!
Komentarz
Komentarz