Moja mama jest tak zapatrzona w świat ekonomii, że nic jej nie kupuję. Całe dnie spędza przed laptopem przekopując strony internetowe pokroju , więc postanowiłem, iż nie będę jej nic kupował, ponieważ w realnym świecie jej kompletnie nie ma. Najbardziej to by się chyba ucieszyła z nowego laptopa czy komputera...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Co kupić mamie?
Zwiń
X
-
Też tak mysle i w zaleznosci od powagi wydarzenia po prostu bym zapytala czy nie ma jakis konkretnych potrzeb. Moja od kilku lat marudzila ze co chwile wyskakuja jej nowe zmarszczki pod oczami. Fakt - bardzo sie postarzala po smierci ojca. Wiec stwierdzialam ze super patentem bedzie voucher do kliniki dermed w krakowie. Najpierw umowila sie na konsultacje a tam lekarz dobral metode - u niej akurat wystarczylo laserowe wygladzanie cery
Komentarz
-
Mojej mamie na urodziny, które obchodziła w grudniu kupiłem , wiem, że nie jest to zbyt wyszukany i elegancki prezent jaki każdy chciałby dostać, ale walczę wraz z ojcem od ponad roku, że mamie coś takiego kupić i w końcu zamiast się użerać z jej zdaniem postawiliśmy ją przed faktem dokonanym i teraz musi z tego korzystać
Komentarz
-
Hej, ja polecam wszystkie zabiegi z oferty korzystałam z większości z nich - czy to sama, czy to też dostawałam w prezencie urodzinowym. Dla mnie problemem była zniszczona skóra, także nastawiłam się mocno na jej regenerację i poprawę jej kondycji. Polecam ogólnie całe centrum, bardzo mili lekarze oraz obsługa
Komentarz
Komentarz