Witam serdecznie. Poszukuję jakiegoś dobrego i sprawdzonego sklepu internetowego z kosmetykami. Czy macie w tym jakieś doświadczenie i dalibyście radę mi coś sprawdzonego polecić? Jakieś znalazłam np. tutaj. Co o tym sądzicie?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Sklep internetowy z kosmetykami
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez plomba Zobacz postaNie zgodzę się. Każdy sklep z kosmetykami ma także ofertę dla początkujących.
Komentarz
-
Jest dużo sklepów z gdzie można kupić kosmetyki w internecie. Ja kupuje np na Miti Shop albo ekobieca. Ale moja znajoma kupuje na kosmetyk z ameryki. I raczej maja dobre oferty bo ona wszystko zawsze sprawdzi dwa razy z racji ze jest też ma sklep Madlene w którym możesz kupić produkty po cenie jak w internecie.Ostatnio edytowany przez kinga12; 09.01.2017, 11:13.
Komentarz
-
Tak na dobrą sprawę w sieci możemy znaleźć bardzo bogatą ofertę kosmetyków. Świetnym przykładem jest tutaj chociażby oferta Farmona. W sklepie tym możemy bowiem nabyć nie tylko szampon przeciwłupieżowy , ale także całe mnóstwo produktów pielęgnacyjnych.
Komentarz
-
Dziewczyny ja robię zakupy od dwóch lat na internecie i tylko tam wyłącznie kupuje wszystkie kosmetyki mogę polecić sklep : ezeberka, mintishop i puderek. Kiedyś zamówiłam kosmetyk z Nocanka.pl czekałam 2 tyg,. na przesyłke ;/ kolejno kupiłam lakier w Madlen który był popsuty :/ i ekobieca również mnie zawiodła. Głównie kasę na kosmetyki mam z prowadzenia . Ale te pierwsze trzy sklepy mogę wam polecić
Komentarz
-
Można skorzystać ze stron drogerii, które mają też punkty stacjonarne - np. drogeria Natura albo Hebe.
A można też zamawiać rzeczy z takich trochę bardziej niezależnych drogerii całkowicie internetowych, które często sprowadzają kosmetyki naturalne, niedostępne w inny sposób w Polsce. Ja korzystam ze Zrób Sobie Krem i bardzo sobie chwalę
Komentarz
-
Ja robię zakupy na mintishop i zebrce super sprawdzone sklepy ale jeżeli chodzi o pielęgnacje to radzę wybrać się do Hurtowni kosmetycznej i tam kupić własnie jakiś kremy żel do twarzy itp... Polecam też nakładać kremy bo to pomaga wchłaniać się składnika. Pozdrawiam
Komentarz
Komentarz