Coraz więcej osób myśli o tym, aby ubezpieczać się przed wakacjami, co jest bardzo słusznym podejściem. Też chcę się ubezpieczyć, tylko nie wiem gdzie... Myślę o nich Może macie jakieś doświadczenia z tą firmą?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ubezpieczenie turystyczne
Zwiń
X
-
Ze swojej strony mogę CI dać jedną ofertę ubezpieczenie turystycznego, bo właśnie chyba o takie Ci chodzi, jak Cię dobrze zrozumiałam. Sprawdź sobie stronę bo koleżanki z pracy mi właśnie mówiły, żeby się do tej firmy w sprawie ubezpieczenia turystycznego odezwać. Nie słyszałam szczerze mówiąc o tej Twojej firmie.
-
Biura podróży zazwyczaj oferują najprostsze ubezpieczenie, które chroni w ograniczonej liczbie wypadków. Z tego powodu zazwyczaj przed wyjazdem wykupujemy dodatkowe ubezpieczenie turystyczne () Lepiej wydać te parę złoty więcej na wyjazd niż na wakacjach zamiast wypoczywać to martwić się co zrobimy jak coś się stanie. Standardowo takie ubezpieczenia pokrywają nasze leczenie poza miejscem zamieszkania i transport powrotny. Coraz częściej jest w pakiecie również ochrona bagażu czy pomoc w razie kradzieży telefonu, portfela czy dokumentów.
Komentarz
Komentarz