Moja babcia wiecznie mi to powtarzała. Ale nie ma co się zbytnio przejmować, obecnie istnieje mnóstwo sposobów na ułatwienie życia starszym osobom. Jakiś czas temu znalazłem sklep z takimi gadżetami dla osób starszych, polecam zajrzeć
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
zdrowie
Zwiń
X
-
A robisz regularnie badania? To też jest bardzo ważne, ja z własnej inicjatywy jestem tam minimum raz w roku nawet jak mi lekarz rodzinna nie da skierowania bo uważam że dobrze jest wiedzieć wcześniej, jak coś się zaczyna złego dziać widać to od razu po wynikach
Komentarz
-
Ja znam bardzo ciekawego bloga. Możecie poczytać o różnych chorobach o przyczynach skutkach o ich leczeniu a także o lekach i ich składnikach. Koniecznie zobaczcie na może się taka strona okazać przydatna dlatego polecam sobie zajrzeć i poczytać.
Komentarz
-
Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, póki się zepsujesz... Dlatego lepiej zapobiegać niż leczyć i to od najmłodszych lat życia. Dlatego ja na przykład daję swoim pociechom , który sama tez pamiętam z dzieciństwa. Teraz jest więcej opcji, bo i żelki i saszetki, i co tylko chcieć.
Komentarz
-
Dlatego warto korzystać z badań jakie oferują niektóre laboratoria, zwłaszcza, że mamy je 50 procent tańsze, to jest mega istotne. Po zimie, ludzie najczęściej maja nieprawidłowe wyniki, gorzej się czują więc takie badania w ramach kampanii droga do zdrowia wyszły dobrze, ja zabrałam na nie swoja mamę i babcię i wyszło wszystko ok
Komentarz
-
Cześć,
Ja radzę wykonywaćbadania laboratoryjne, mogą was uchronić przed wieloma chorobami. Sama korzystam z centrum medycznego Babka Medica mają punkt pobrań czynny w weekendy i profesjonalnie podchodzą do każdego pacjenta tutaj
Znajdziecie więcej informacji o ich działalności
Komentarz
Komentarz