Mam pytanie - czy warto ryzykować z tym. Bo na serio mam problem finansowy i strasznie sie waham. Na forumach wielu ludzi mowia o firmie . chcę wziąć 3000tys, co o tym mysliće?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Pożyczka w internecie
Zwiń
X
-
Pożyczka w Vivus
No co ty 3 tys. w firmie pożyczkowej to oddasz po miesiącu 3500 jak nie więcej, a jak masz problem z płynnością to w ogóle się możesz pogrążyć.
Jeśli chwilowo Ci zabrakło i wiesz, że będziesz na 100% w stanie spłacić w ciągu miesiąca, to ewentualnie sens ma jakaś pierwsza darmowa pożyczka w promocji. W niektórych firmach takie są dla nowych klientów. Tylko to też takiej kwoty nie dostaniesz. Największa darmowa pożyczka jest chyba w Vivus - 2500 zł na 30 dni
Opinie o Vivus są względnie dobre (jak na firmę pożyczkową). Przynajmniej w kwestii tej pierwszej pożyczki za darmo, ale jak nie spłacisz terminowo to już Cię nieco skroją.
Komentarz
-
Pożyczka to nic strasznego. Teraz bardzo dużo osób z nich korzysta. Zwłaszcza osoby które rozpoczynają swoją przygodę z prowadzeniem własnej firmy. Jeśli chcecie szybko wziąć to polecam firmę AASA. Bardzo znana i solidna firma, która może okazać się bardzo pomocna w pierwszych dniach waszej firmy. Taki zastrzyk gotówki może być jedną z najlepszych decyzji i przyczynić się do pomnożenia waszej pracy a zatem i zysków
Komentarz
-
Jeśli zależy Wam na korzystnej ofercie i bezproblemowej spłacie to ja ze swojej strony polecam sprawdzić sobie tą ofertę . Moja znajoma jakiś czas temu korzystała z tej pożyczki, ja zresztą też. Bez zbędnych formalności, szybko i wygodnie. Ciekawa, konkurencyjna oferta.
Komentarz
-
Ja znalazłam już dla siebie doskonałą ofertę, teraz zamierzam założyć konto walutowe, ponieważ koniecznie potrzebuję do swojej firmy. Zastanawiam się na jego wyborem, dlatego w tym kierunku przeszukałam internet i trafiłam na . Zamierza skorzystać z pomocy tej strony, ponieważ dokładnie opisują propozycje różnych banków i co najlepsze można je porównać.
Komentarz
Komentarz