Cześć. Zastanawiam się właśnie dość poważnie nad wyborem jakichś dobrych lamp. Co moglibyście mi w tym zakresie doradzić? Czy np. coś z tej oferty byłoby ok Waszym zdaniem?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie lampy wybrać?
Zwiń
X
-
Dobra, to znaczy jaka? Moim zdaniem najlepsze są lampy , a to z tego względu, że nie zużywają wiele prądu.
Osobiście jestem sobie jednak w stanie wyobrazić, że dla kogoś będzie to miało mniejsze znaczenie niż na przykład wygląd takiej lampki, jakość wykonania czy też wiele innych aspektów.
Powinieneś więc zdecydowanie dookreślić, jakich cech poszukujesz, a które nie mają dla ciebie większego znaczenia przy wyborze lampy biurkowej.
Wtedy być może więcej osób będzie ci mogło coś doradzić.
-
Musiałbyś chyba trochę więcej napisać, do jakiego pomieszczenia to mają być lampy, jak jest urządzone to pomieszczenie, jaki styl lubisz itd. Lamp i rodzajów oświetlenia jest teraz naprawdę mnóstwo. Tu masz np kupon na 40 zł na zakupy w jednym z dużych sklepów z lampami: przy cenie lampy to może nie jakoś dużo ale zawsze parę zł zostaje w kieszeni.
Komentarz
-
Ja ostatnio szukałem stylowego oświetlenia do mojego salonu. Szukałem np. lamp stojących które mógłbym ustawić przy sofie - z obu stron. Kupiłem dwie lampy na . Mam mieszkanie w stylu nowoczesnym i do wnętrza wybieram tylko wyposażenie designerskie, o wyszukanym stylu. Chcę by każdy element współgrał z sobą.
Komentarz
Komentarz