My mamy ledowe taśmy. Fajnie oświetlają pomieszczenie i ciekawie wyglądają.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie lampy wybrać?
Zwiń
X
-
Zależy jakich lamp potrzebujesz, czy sufitowych czy wolnostojących bo tego nie określiłeś. Ale w obu przypadkach moim zdaniem spokojnie możesz sobie zerknąć na Homebook.pl, tam znajdziesz wiele ciekawych propozycji. Ja polecam taką wiszącą: , bo pasuje do większości stylów wystrojów mieszkań. A poza tym nadaje każdemu pomieszczeniu oryginalny wygląd. Warto na nią moim zdaniem zerknąć.
Komentarz
-
Oświetlenie LED
Znam te lampy sztalugowe - bardzo mi się podobają. Występują zarówno niewielkie, stołowe, jak i duże, podłogowe. Ja póki co stawiam na oświetlenie LED. Dla mnie to zdecydowanie najlepsze rozwiązanie. Tutaj: znalazłam godne uwagi taśmy LED. Jeśli również rozważacie zakup - sprawdźcie je.
Komentarz
-
Czasem nie liczy się sama lampa jak odpowiedni dobór żarówki. Nie raz widziałam świetne produkty, drogie, a słaba żarówka psuła cały efekt. Barw jest sporo - ciepła/zimna i w środku jeszcze wiele mocy, itp. Może nie zawsze należy się narażać na duże koszy, a kupić żarówki dekoracyjne bo i takie teraz robią furorę.
Komentarz
-
Wiesz co, moim skromnym zdaniem to wszystko zależy od tego do jakiego pomieszczenia tą lampę będziemy potrzebowali. Jeśli zależy nam na jakichś ciekawych propozycjach odnośnie oświetlenia naszej łazienki to zawsze warto zerknąć na ofertę ze strony , w sumie to chyba nawet najlepsza opcja
Komentarz
Komentarz