To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Akcesoria kuchenne to jednak coś nieco innego, bardziej mi się to kojarzy ze sprzętem niezbędnym czy też przydatnym w kuchni, który ułatwia pracę i gotowanie. Na przykład takie maszynki do mięsa mogą być bardzo przydatne i tu chyba nie ma co do tego wątpliwości. Kuchnia ma być przede wszystkim praktyczna.
Może coś z curvera poszukacie? To bardzo znana marka, mają same porządne produkty. Najlepiej zobaczcie sobie moze oferte sklepu i ich akcesoria kuchenne. Mają tam same solidne marki w fajnych cenach. Uważam, że jak już kupować coś do kuchni to tylko porządne rzeczy, zeby posłużyły na długie lata. Mają tez tam długą gwarancje więc tym bardziej polecam.
Niezbędne akcesoria kuchenne to również wszelkiego typu miski i miseczki, mnie zauroczyły takie jak te:
Najbardziej podobają się mi te z z serii ściętej dostępne w pięknych kolorach, wykonywane ręcznie w pracowni Inżynierii Designu.
Takie niebanalne akcesoria trzeba też umieć łączyć i wykorzystać. Teraz polecam przeczytać . Teraz drewno jest bardzo popularne, zastosowane w kuchni, czy w łazience może dać ogromne uczucie przytulnego pomieszczenia
Ostatnio edytowany przez Selma; 09.06.2017, 10:58.
Robot planetarny ? To chyba żeby podbić cały Świat . A przynajmniej tak to brzmi jak ktoś jest kuchennym laikiem. A tak serio to nie trzeba wcale dużo rzeczy...
A ja polecam świetny, moim zdaniem, sklep z gadżetami do kuchni i łazienki! Ostatnio kupowałem tam filiżanki dla mojej cioci na imieniny i po raz kolejny jestem bardzo zadowolony. Polecam!
[QUOTE=piotrek26;n16941]Niektórzy posiadają w swoich kuchniach wyciskarki do soków i w ten sposób sami sobie przygotowują soki, zamiast kupować gotowe w sklepach. Ceny takich urządzeń można sprawdzić /QUOTE]
Jeśli chodzi o zakupu akcesoriów kuchennych to polecam FIDE.pl. Nie pamiętam od kiedy robię już u nich zakupy, ale większość sprzętu kuchennego mam właśnie od nich. Zarówno profesjonalne garnki czy patelnie, jak i drobne akcesoria i gadżety które przydają się w każdej kuchni. Na swojej stronie mają takie marki jak Villeroy & Boch, WMF, Bodum, Joseph Joseph, Kela czy Cilio, więc naprawdę jest w czym wybierać. W ramach wyciskarki do soków dostałem ostatnio od nich wyciskarkę wolnoobrotową Hurom, ale z uwagi na końcówkę sezonu, nie miałem jeszcze w pełni okazji jej wykorzystać.
U mnie w kuchni sprzętów kuchennych nie brakuje, ale za to jeśli chodzi o wystrój, to przydałoby się coś powiesić na ścianie. Myślałem o jakiś plakacie tematycznym, chcę coś wybrać z oferty
Komentarz