Zgadzam się w 100% z przedmówcą - nic dodać, nic ująć
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Akcesoria kuchenne
Zwiń
X
-
Akcesoria kuchenne to jednak coś nieco innego, bardziej mi się to kojarzy ze sprzętem niezbędnym czy też przydatnym w kuchni, który ułatwia pracę i gotowanie. Na przykład takie maszynki do mięsa mogą być bardzo przydatne i tu chyba nie ma co do tego wątpliwości. Kuchnia ma być przede wszystkim praktyczna.
Komentarz
-
Może coś z curvera poszukacie? To bardzo znana marka, mają same porządne produkty. Najlepiej zobaczcie sobie moze oferte sklepu i ich akcesoria kuchenne. Mają tam same solidne marki w fajnych cenach. Uważam, że jak już kupować coś do kuchni to tylko porządne rzeczy, zeby posłużyły na długie lata. Mają tez tam długą gwarancje więc tym bardziej polecam.
Komentarz
-
-
[QUOTE=piotrek26;n16941]Niektórzy posiadają w swoich kuchniach wyciskarki do soków i w ten sposób sami sobie przygotowują soki, zamiast kupować gotowe w sklepach. Ceny takich urządzeń można sprawdzić /QUOTE]
Jeśli chodzi o zakupu akcesoriów kuchennych to polecam FIDE.pl. Nie pamiętam od kiedy robię już u nich zakupy, ale większość sprzętu kuchennego mam właśnie od nich. Zarówno profesjonalne garnki czy patelnie, jak i drobne akcesoria i gadżety które przydają się w każdej kuchni. Na swojej stronie mają takie marki jak Villeroy & Boch, WMF, Bodum, Joseph Joseph, Kela czy Cilio, więc naprawdę jest w czym wybierać. W ramach wyciskarki do soków dostałem ostatnio od nich wyciskarkę wolnoobrotową Hurom, ale z uwagi na końcówkę sezonu, nie miałem jeszcze w pełni okazji jej wykorzystać.
)
Komentarz
-
U mnie w kuchni sprzętów kuchennych nie brakuje, ale za to jeśli chodzi o wystrój, to przydałoby się coś powiesić na ścianie. Myślałem o jakiś plakacie tematycznym, chcę coś wybrać z ofertyi wtedy kuchnia będzie już kompletna.https://www.bluebird-design.com/
Komentarz
Komentarz