ON czyli co? Ten blog?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dieta
Zwiń
X
-
Pamiętaj, że przy diecie ważne jest nie tylko to żeby zrzucić kilka kilogramów, ale przede wszystkim zapewnienie organizmowi wszystkich wartości odżywczych niezbędnych do normalnego funkcjonowania. Słyszałem, że dobre właściwości i wpływ dla gospodarki glukozowej mają liście je niestety nie wiem, bo na kilku stronach piszą co innego, a jeszcze nie dotarłem do sklepu stacjonarnego, żeby zapytać sprzedawcę
Komentarz
-
Zamieszczone przez rinnia Zobacz postaJa nie ufam suplementom.. wolę postawić na zdrową dietę - owoce i warzywa.
Komentarz
-
Wg mnie te internetowe wynalazki to troche taka masówka... ale wiadomo kazdy robi po swojemu. Wg mnie lepiej isc do dietetyka w swoim miescie albo w poblizu jak u nas w bydgoszczy tutaj dieta jest ustala indywidualnie na podstawie wywiadu z pacjentem. Kazdemu przeciez sprawdzi sie co innego. Kazdy prowadzi inny tryb zycia...dziala na innych zasadach, w roznych godzinach pracuje i mniej lub wiecej sie porusza
Komentarz
-
Sam zastanawiam się nad tym aby przejść na dietę i trochę schudnąć ale szczerze mówiąc chyba wybiorę się najpierw do jakiegoś doświadczonego dietetyka , który taką diete oraz plan ćwiczeń dla mnie ułoży. Samemu wydaje mi się, że lepiej się w to nie bawić, często można sobie tak zrobić lrzywdę
Komentarz
Komentarz