Zastanawiam się czy nie kupić kinkietów do domu. Nigdy nie miałam takiego oświetlenia i chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej. Jak się sprawdzają? Czy światło jest wystarczające? Gdzie najlepiej je umieścić? Proszę o jakieś opinie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Czy lubicie kinkiety?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez milenka Zobacz postaZastanawiam się czy nie kupić kinkietów do domu. Nigdy nie miałam takiego oświetlenia i chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej. Jak się sprawdzają? Czy światło jest wystarczające? Gdzie najlepiej je umieścić? Proszę o jakieś opinie.
Te są fajne:
-
Kinkiety
Moim zdaniem kinkiety są idealnym rozwiązaniem w większości mniejszych pomieszczeń, np. przedpokoju, czy kuchni. Mimo swoich niewielkich z reguły rozmiarów, dają dobre światło i dodatkowo walory estetyczne.
Polecam zapoznać się z asortymentem sklepu - są liderem w branży oświetleniowej, znajdziesz u nich tysiące różnych, nowoczesnych modeli.
Co powiesz na taki model?
Komentarz
-
kinkiety w przedpokoju
Ja mam akurat dwa kinkiety w przedpokoju i tam sprawdzają się idealnie. mieszkanie mamy w stylu nowoczesnym wiem mamy coś takiego: ale wzorów masz teraz mnóstwo. Co do salonu to tam wole mieć trochę mocniejsze oświetlenie.
Komentarz
Komentarz