Zastanawiam się czy nie kupić kinkietów do domu. Nigdy nie miałam takiego oświetlenia i chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej. Jak się sprawdzają? Czy światło jest wystarczające? Gdzie najlepiej je umieścić? Proszę o jakieś opinie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Czy lubicie kinkiety?
Zwiń
X
-
Ja lubię. Mam w łazience oraz w przedpokoju. I tam moim zdaniem najlepiej się sprawdzają. Dają światło różnej mocy, niemniej nie nastawiaj się na to,że będą świeciły tak samo dobrze jak na przykład żyrandol. Proponuję zajrzeć sobie do Black Red White ( ) - masz tam duży wybór i sporo promocji właśnie na kinkiety.Zamieszczone przez milenka Zobacz postaZastanawiam się czy nie kupić kinkietów do domu. Nigdy nie miałam takiego oświetlenia i chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej. Jak się sprawdzają? Czy światło jest wystarczające? Gdzie najlepiej je umieścić? Proszę o jakieś opinie.
Te są fajne:
-
Kinkiety
Moim zdaniem kinkiety są idealnym rozwiązaniem w większości mniejszych pomieszczeń, np. przedpokoju, czy kuchni. Mimo swoich niewielkich z reguły rozmiarów, dają dobre światło i dodatkowo walory estetyczne.
Polecam zapoznać się z asortymentem sklepu - są liderem w branży oświetleniowej, znajdziesz u nich tysiące różnych, nowoczesnych modeli.
Co powiesz na taki model?
Komentarz
-
kinkiety w przedpokoju
Ja mam akurat dwa kinkiety w przedpokoju i tam sprawdzają się idealnie. mieszkanie mamy w stylu nowoczesnym wiem mamy coś takiego: ale wzorów masz teraz mnóstwo. Co do salonu to tam wole mieć trochę mocniejsze oświetlenie.
Komentarz
Komentarz