1000 kcal to zdecydowanie za mało. Warto poszukać innej diety.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dieta 1000 kcal
Zwiń
X
-
A co sądzicie o tabletkach wspomagających odchudzanie? Sama jestem na diecie od czerwca i sporo już udało mi się schudnąć i z tym, że ostatnie waga dosłownie mi się zbuntowała i nie chce spadać . W związku z tym, tak się zastanawiam, czy nie sięgnąć po jakieś tabletki. Nawet znalazłam bardzo ciekawy ranking
Komentarz
-
Jest też coś takiego jak dieta owocowa. Podobno działa zbawiennie na organizm, ale chyba nie jest dla każdego. Ja sobie w każdym razie nie wyobrażam, że miałbym sobie dać radę przez tydzień, jedząc same owoce. No, ale skoro istnieją na świecie frutarianie (jeśli ktoś nie wie, czym jest , tu jest wyjaśnione), to najwyraźniej są tacy ludzie, dla których dieta owocowa jest wprost stworzona.
Komentarz
-
mąka z amarantusa
Przy takiej restrykcyjnej diecie, której swoją drogą nie polecam, przydadzą Ci się jakieś niskokaloryczne zamienniki stsosowanych na co dzień produktów. Poczytaj sobie np o takiej roślinie jak , mąka z amarantusa może być dobrym zamiennikiem mąki pszennej.
Komentarz
-
Jeżeli chodzi o dietę to lepiej samemu o tym nie decydować, a zasięgnąć porady specjalisty. Ja sama musiałam/chciałam przejść na dietę i też w sumie przez to znalazłam catering z którego teraz korzystam. Jestem bardzo zadowolona, bo dania, które od nich dostaje idealnie zamykają się w odpowiedniej ilości kcal. a do tego są to naprawdę pyszne dania. no, ale to moja już opinia.
Komentarz
-
Ja stosuje dietę 1000 kalorii. Faktycznie to dość wymagająca dieta ale warto, bo widzę efekty. Sama nie przygotowuję posiłków a korzystam z cateringu z Warszawy. Zamawiam dania z Pogotowia Kulinarnego - mają właśnie w ofercie dietę 1000 kalorii oraz inne diety kaloryczne i zdrowotne. To wygodne i szybkie rozwiązanie w kwestii zywienia. Jeśli jesteście zainteresowani dietą pudełkową zerknijcie na ich stronę.
Komentarz
Komentarz