Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Prezent dla męża

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• menin
    odpowiedział(a)
    Zabierz go na zagraniczną wycieczkę

Zostaw komentarz:

• renatta
    odpowiedział(a)
    Kup sobie jakiś fajny seksowny strój tutaj i zaskocz go wieczorem, podejrzewam że będzie zadowolony z takiego nietypowego prezentu!

Zostaw komentarz:

• iza243
    odpowiedział(a)
    Zdecydowanie popieram mojego poprzednika ! Masz rację

Zostaw komentarz:

• maciek12
    odpowiedział(a)
    pewnie znasz swojego męża, wiec wiesz co by się mu spodobało a jak nie ma rzeczy, którą by chciał, to zamiast podarunku możecie się umówić, że gdzieś pojedziecie

Zostaw komentarz:

• aniazdrowa
    odpowiedział(a)
    Skarpetki ? Ahaha

Zostaw komentarz:

• StatuaNieWolnosci
    odpowiedział(a)
    Moim zdaniem zegarek byłby idealnym prezentem

Zostaw komentarz:

• mareczek
    odpowiedział(a)
    Taki prezent praktyczny i dbający o zdrowie, super

Zostaw komentarz:

• jaroslaw-lisowski-60
    odpowiedział(a)
    Obawiam się, że zegarek może być niewystarczającym podarunkiem jeśli do pracy koniecznie niezbędne jest . Warto wcześniej przemyśleć lub skonsultować zakup.

Zostaw komentarz:

• Zołza
    odpowiedział(a)
    A co powiesz o takim prezencie dla męża W grę możecie grać a raczej musicie wspólnie, oczywiście jak dzieci pójdą spać. Do prezentu zrobisz wspólną romantyczną kolację, dobre wino i do dzieła.

Zostaw komentarz:

• ptyś
    odpowiedział(a)
    Oj kochana... zegarek to naprawdę nudny prezent Nie wolisz go czymś zaskoczyć? Ja na urodziny mojego męża postanowiłam kupić parę ciekawych produktów na i urządzić dla niego naprawdę romantyczny i gorący wieczór! Kupiłam piękną, nocną bieliznę, do tego parę gadżetów erotycznych, lubrykanty no i grę erotyczną, która świetnie zastąpiła nam tradycyjną grę wstępną. Powiem Ci, że mój mąż chyba nigdy nie był tak bardzo zadowolony z prezentu jak tego wieczoru....

Zostaw komentarz:

• Aleja32
    odpowiedział(a)
    Mój mąż ostatnio obchodził urodziny i podarowałam mu karafkę na whisky. Do tego dostał swój ulubiony trunek i był bardzo zadowolony,

Zostaw komentarz:

• jaroslaw-lisowski-60
    odpowiedział(a)
    Jeśli Twój mąż to prawdziwy mężczyzna, z pewnością ma w szafie stylowy garnitur i koszule do których będą idealnie pasować które jemu na tą wyjątkową okazję sprezentujesz.

Zostaw komentarz:

• Selena1
    odpowiedział(a)
    ja bym go zabrała na kolację

Zostaw komentarz:

• FrankieeFran
    odpowiedział(a)
    A co mąż potrzebuje? Takie prezenty są zawsze trafione, a faceci lubią dostawać praktyczne rzeczy. Dlatego ja też kupowałam mojemu facetowi telefon w sklepie online Sam mówił ze nie kupi, ze stary jest dobry. Ale widziałam jak się na niego co chwile wkurza, jak ten mu się zacinał.

Zostaw komentarz:

• renatta
    odpowiedział(a)
    Najlepsze sa praktyczne prezenty moim zdaniem i takowe też lubi mój facet, ostatnio dostał dwie koszule wyjściowe które kupiułam tutaj przy okazji robienia zakupów bieliźnianych.

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X