To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
hej, co powiecie o systemie white idol ? Może jakaś osoba go próbowała, a ja potrzebuje opini na temat tego srodka bo mam okazje go tanio kupic tutaj . I nie wiem czy sie opłaca czy nie ?
Wybielanie zębów uważam za stratę czasu - jeśli nie usuniecie bezpośredniej przyczyny brzydkiego wyglądu waszych zębów, to tak naprawdę nigdy przez dłuższy okres czasu nie utrzymacie ich we właściwym stanie...
Mi się wybielaanie kojarzy z białą poduszką. Ah, kocham schować się mógłbym cały kupić takich towarow. Może brzmi to trochę bez sensu, ale byłem dopiero co u dentysty i jeszcze znieczulenie na mnie działa, więc nie myślę trzeźwo hihi.
Sama póki co nie mam takiej potrzeby, ale moja przyjaciółka wybielała zęby u dentysty i była bardzo zadowolona z efektów. Nie wiem niestety jaką metodą.
Jeśli w ogóle wybielać, to tylko u dentysty, ale to przyjemność dla tych, którzy nie mają na co dzień kontaktu z używkami typu kawa, herbata, papierosy, wino. Jak się ich używa, to zęby bardzo szybko wracają do poprzedniego stanu.
Sama bym raczej nie brała się za wybielanie zębów (chyba, że mój dentysta by mi coś polecił). Najlepiej i najbezpieczniej jednak chyba zaufać specjaliście.
Moim zdaniem, te wszystkie preparaty nic nie dają. Nie ma to jak wybielanie zębów u dentysty tylko wtedy ma się pewność, że wybielanie przyniesie efekt. Ja wybielałam zęby w klinice Herckadent w Gliwicach i efekt utrzymuje się już od kilku miesięcy. Nie ma eksperymentować z pastami i żelami, bo one tylko niszczą szkliwo, należy od razu iść do specjalisty.
Komentarz