Nie wyobrażam sobie studiować stomatologii przez internet
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
studia-gdzie?
Zwiń
X
-
Tutaj nie do końca zgodzę się z Tobą, że studia dzienne przygotowują lepiej do zawodu Na studiach zaocznych realizowany jest taki sam program, jednakże więcej wymaga się od studenta, gdyż liczba godzin nie pozwala na zrealizowanie takiego samego programu jak na dziennych. Ja przykładowo jestem na studiach niestacjonarnych I stopnia na WSE, a dokładniej na . Mam znajomego z dziennych i przerabiają to samo - u nas tylko więcej musimy robić w domu, ale dla mnie to nie problem, gdyż interesuje mnie taka tematyka Ogólnie forma zajęć jest bardzo fajna, gdyż mamy wiele zajęć praktycznych, a nie jak na publicznych uczelniach sama teoria, a jak już ćwiczenia to sprzęt z XX wieku - tutaj to wygląda zupełnie inaczej
Komentarz
-
Teraz chyba większość osób decyduje się na studia zaoczne, łatwiej jest je pogodzić z pracą. Chociaż ciekawym rozwiązaniem są kierunku dualne: . Dzięki temu można kształcić się zarówno na uczelni, jak i w zakładzie pracy. Co o tym myślicie?
Komentarz
-
Ja z kolei chciałabym zapytać, czy ktoś z Was studiuje na Akademii Humanistyczno-Ekonomicznej w Łodzi pielęgniarstwo Słyszałam, że cudowni wykładowcy i ogólnie atmosfera na uczelnia bardzo przyjazna. Chętnie poznam kogoś, kto jest na tym kierunku
Komentarz
-
ja studiuje w trybie zaocznym bo w tygodniu pracuje zawodowo. Jesli chodzi o konkretny kierunek to zdecydowałam się na fizjoterapię na Mazowieckiej Uczelni Medycznej w Warszawie. Mega ciekawy kierunek, dużo wiedzy teoretycznej i praktycznej. Szkoła jak najbardziej ok - fajni wykładowcy, ciekawe zajęcia, rozsądne czesne.
Komentarz
Komentarz