Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
studia-gdzie?
Zwiń
X
-
Ja w Krakowie zdecydowałam się na szkołę policealną. Nagle zupełnie postanowiłam zdobyć zawód asystentki stomatologicznej, zależało mi na szybkim przebranżowieniu, praktycznej nauce i dyplomie kwalifikacji. Największy plus? Uczę się za darmo i zaocznie, a w tygodniu pracuję na pełen etat. Żadne studia nie dają takiego połączenia... Niestety. W Krakowie wybór szkół jest ogromny, ja wybrałam tę jedyną, która mi nie kazała podpisywać ze sobą umowy i była 100% bezpłatna z wyposażeniem sal i materiałami do ćwiczeń włącznie
-
Ja słyszałem same dobre rzeczy o Krakowie, poziom poprawia się z roku na rok. Jedynie ogólne podejście do medycyny w naszym kraju może odstraszać...
Zostaw komentarz:
-
A co zrobić wówczas gdy zależy mi na naprawdę dobrej szkole artystycznej? Może wybrać ? Widziałam gdzies ich reklamę i mnie zaciekawili. Myślicie że dobrze by mnie przygotowali do egzaminów?
Zostaw komentarz:
-
Nasze dziecko właśnie skończ edukację w fajnej szkole i teraz się zastanawiamy gdzie iść dalej
Zostaw komentarz:
-
Ja polecam studia w Rzeszowie. Wybrałam kierunek Zarządzanie i Inżynierię Produkcji na Politechnice Rzeszowskiej i jestem bardzo zadowolona. Wiele się nauczyłam i szybko znalazłam pracę zgodną z wykształceniem.
Zostaw komentarz:
-
ja studiuje w trybie zaocznym bo w tygodniu pracuje zawodowo. Jesli chodzi o konkretny kierunek to zdecydowałam się na fizjoterapię na Mazowieckiej Uczelni Medycznej w Warszawie. Mega ciekawy kierunek, dużo wiedzy teoretycznej i praktycznej. Szkoła jak najbardziej ok - fajni wykładowcy, ciekawe zajęcia, rozsądne czesne.
Zostaw komentarz:
-
Mi się wydaję że najlepszym miastem dla studiów jest Kraków lub Warszawa.Po ukończeniu studiów tam to na pewno dostanie się pracę wszędzie.
__________________________________________________ _____________________________________________
Zostaw komentarz:
-
Ja z kolei chciałabym zapytać, czy ktoś z Was studiuje na Akademii Humanistyczno-Ekonomicznej w Łodzi pielęgniarstwo Słyszałam, że cudowni wykładowcy i ogólnie atmosfera na uczelnia bardzo przyjazna. Chętnie poznam kogoś, kto jest na tym kierunku
Zostaw komentarz:
-
Teraz chyba większość osób decyduje się na studia zaoczne, łatwiej jest je pogodzić z pracą. Chociaż ciekawym rozwiązaniem są kierunku dualne: . Dzięki temu można kształcić się zarówno na uczelni, jak i w zakładzie pracy. Co o tym myślicie?
Zostaw komentarz:
-
Tylko jak nie masz pleców to nawet po ukończeniu takich studiów sprzedajec jako kasjer
Zostaw komentarz:
-
Ja poszukuję jakieś dobrej uczelni gdzie mogę studiować stomatologię na pomorzu, ktoś coś zna i może podpowiedzieć?