Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

studia-gdzie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• AdamP15
    odpowiedział(a)
    Jako student wypowiem się, że wszystko zależy od indywidualnego podejścia i chęci. Studia zaoczne ie przeszkodzą zmotywowanym, dzienne nic nie dadzą leniom

Zostaw komentarz:

• Kroster
    odpowiedział(a)
    Na pewno studia dzienne są lepszym wyborem niż zaoczne. Dodatkowo polecam wybór uczelni państwowej niż prywatnej.

Zostaw komentarz:

• Diodaz
    odpowiedział(a)
    Wolałbym wybrać studia dzienne. Moim zdaniem są lepsze niż studia zaoczne pod kilkoma względami.

Zostaw komentarz:

• bently
    odpowiedział(a)
    Tutaj nie do końca zgodzę się z Tobą, że studia dzienne przygotowują lepiej do zawodu Na studiach zaocznych realizowany jest taki sam program, jednakże więcej wymaga się od studenta, gdyż liczba godzin nie pozwala na zrealizowanie takiego samego programu jak na dziennych. Ja przykładowo jestem na studiach niestacjonarnych I stopnia na WSE, a dokładniej na . Mam znajomego z dziennych i przerabiają to samo - u nas tylko więcej musimy robić w domu, ale dla mnie to nie problem, gdyż interesuje mnie taka tematyka Ogólnie forma zajęć jest bardzo fajna, gdyż mamy wiele zajęć praktycznych, a nie jak na publicznych uczelniach sama teoria, a jak już ćwiczenia to sprzęt z XX wieku - tutaj to wygląda zupełnie inaczej

Zostaw komentarz:

• AndrzejekA
    odpowiedział(a)
    Polecam studia dzienne. Najlepiej przygotowują do zawodu.

Zostaw komentarz:

• KotletS
    odpowiedział(a)
    Studia online nie są złe ale np. w wypadku kierunków jak stomatologia, na pewno by się nie sprawdziły.

Zostaw komentarz:

• RejtanA
    odpowiedział(a)
    Nie wyobrażam sobie studiować stomatologii przez internet

Zostaw komentarz:

• MarekIzd
    odpowiedział(a)
    A są studia online takie jak Stomatologia ? Wydaje mi się, że nie...

Zostaw komentarz:

• MichuIz
    odpowiedział(a)
    To prawda, studia online nie przygotują tak dobrze jak studia dzienne. W szczególności na taki kierunek jak stomatologia.

Zostaw komentarz:

• Poldar87x
    odpowiedział(a)
    Ktoś tu wspominał o studiowaniu online. Nie wyobrażam sobie takich studiów np. jeżeli chodzi o stomatologię. Przecież trzeba koniecznie na takich studiach odbyć praktykę.

Zostaw komentarz:

• Bart54
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez olekdwa Zobacz posta
    ja bym polecał najlepsza sprawa, można studiować bez wychodzenia z domu.
    Myślę, że zapytanie dotyczyło tematyki stomatologii, a na prezentowanej stronie nie ma takiego kierunku. A może źle patrzę ?

Zostaw komentarz:

• Darka89
    odpowiedział(a)
    Przyznaję całkowitą rację, że w publicznych uczelniach nauczą cię więcej niż w prywatnych. Polecam studia w Warszawie - nie ma to jak stolica.

Zostaw komentarz:

• Topik34
    odpowiedział(a)
    Polecam raczej studia na publicznych uczelniach. Myślę, że więcej można się na nich nauczyć.

Zostaw komentarz:

• olekdwa
    odpowiedział(a)
    ja bym polecał najlepsza sprawa, można studiować bez wychodzenia z domu.

Zostaw komentarz:

• Audixx
    odpowiedział(a)
    Ja nie słyszałem żeby cos tam było takiego

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X