Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
studia-gdzie?
Zwiń
X
-
Jako student wypowiem się, że wszystko zależy od indywidualnego podejścia i chęci. Studia zaoczne ie przeszkodzą zmotywowanym, dzienne nic nie dadzą leniom
-
Na pewno studia dzienne są lepszym wyborem niż zaoczne. Dodatkowo polecam wybór uczelni państwowej niż prywatnej.
Zostaw komentarz:
-
Wolałbym wybrać studia dzienne. Moim zdaniem są lepsze niż studia zaoczne pod kilkoma względami.
Zostaw komentarz:
-
Tutaj nie do końca zgodzę się z Tobą, że studia dzienne przygotowują lepiej do zawodu
Na studiach zaocznych realizowany jest taki sam program, jednakże więcej wymaga się od studenta, gdyż liczba godzin nie pozwala na zrealizowanie takiego samego programu jak na dziennych. Ja przykładowo jestem na studiach niestacjonarnych I stopnia na WSE, a dokładniej na . Mam znajomego z dziennych i przerabiają to samo - u nas tylko więcej musimy robić w domu, ale dla mnie to nie problem, gdyż interesuje mnie taka tematyka
Ogólnie forma zajęć jest bardzo fajna, gdyż mamy wiele zajęć praktycznych, a nie jak na publicznych uczelniach sama teoria, a jak już ćwiczenia to sprzęt z XX wieku - tutaj to wygląda zupełnie inaczej
Zostaw komentarz:
-
Polecam studia dzienne. Najlepiej przygotowują do zawodu.
Zostaw komentarz:
-
Studia online nie są złe ale np. w wypadku kierunków jak stomatologia, na pewno by się nie sprawdziły.
Zostaw komentarz:
-
A są studia online takie jak Stomatologia ? Wydaje mi się, że nie...
Zostaw komentarz:
-
To prawda, studia online nie przygotują tak dobrze jak studia dzienne. W szczególności na taki kierunek jak stomatologia.
Zostaw komentarz:
-
Ktoś tu wspominał o studiowaniu online. Nie wyobrażam sobie takich studiów np. jeżeli chodzi o stomatologię. Przecież trzeba koniecznie na takich studiach odbyć praktykę.
Zostaw komentarz:
-
Myślę, że zapytanie dotyczyło tematyki stomatologii, a na prezentowanej stronie nie ma takiego kierunku. A może źle patrzę ?Zamieszczone przez olekdwa Zobacz postaja bym polecał najlepsza sprawa, można studiować bez wychodzenia z domu.
Zostaw komentarz:
-
Przyznaję całkowitą rację, że w publicznych uczelniach nauczą cię więcej niż w prywatnych. Polecam studia w Warszawie - nie ma to jak stolica.
Zostaw komentarz:
-
Polecam raczej studia na publicznych uczelniach. Myślę, że więcej można się na nich nauczyć.
Zostaw komentarz:
-
ja bym polecał najlepsza sprawa, można studiować bez wychodzenia z domu.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: