Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Asystentka stomatologiczna
Zwiń
X
-
Ja się uczę w Cosinusie na Asystentce, potem już pracując chcę dorobić Higienistkę. Polecam, bardzo fajnie wyposażone pracownie, szkoła za darmo i są dodatkowe fakultety specjalnie pod egzamin, czego w innych szkołach nie widziałam
Zostaw komentarz:
-
Mnie właśnie życie nauczyło, żeby iść za swoimi marzeniami, a nie poradami znajomych
Każdy najlepiej sam wie, w czym może się spełniać.
Zostaw komentarz:
-
Też kiedyś chciałam być asystentką ale zmieniłam kierunek studiów pod wpływem znajomych i teraz żałuję. Może kiedyś jeszcze zrobię jakiś kurs w tym kierunku
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez AdamP15 Zobacz postaAsystentka stomatologiczna to ostatnio bardzo popularny kierunek kształcenia. Z ciekawości zerknąłem na oferty pracy i faktycznie są, nawet na tych najpopularniejszych portalach ofertowych
Zostaw komentarz:
-
Asystentka stomatologiczna to ostatnio bardzo popularny kierunek kształcenia. Z ciekawości zerknąłem na oferty pracy i faktycznie są, nawet na tych najpopularniejszych portalach ofertowych
Zostaw komentarz:
-
Najlepiej szukać w większych miastach Warszawa, Kraków, Lublin, Wrocław. Wszędzie są Insytuty Stomatologiczne gdzie można podjąć naukę.
Zostaw komentarz:
-
Asystentka stomatologiczna
Witam,
Czy są na tym forum osoby, które mogą zaproponować dobre studium lub szkołę policealną dla dorosłych, specjalizująca się w kształceniu na kierunku: asystentka stomatologiczna. Najważniejsze jest to aby placówka była zlokalizowana w Warszawie lub Łodzi oraz prowadziła zajęcia w trybie wieczorowym/zaocznym/weekendowym.
Z góry dziękuje za odpowiedzi.Tagi: Brak
Zostaw komentarz: