10 lat nie chodziłem do dentysty,bo bałem się jak skurwysyn,przejścia z dzieciństwa. Odnalazłem ostatnio wątek sedacji wziewnej... Napisałem na forum ale niestety nikt nie raczył mi odpowiedziec...Miałem dzisiaj wizytę we Wrocku,zastosowali sedację wziewną plus znieczulenie! Mistrzostwo świata,przeżyłem,nie zemdlałem i z przyjemnością tam pójdę znowu,no może bez przesady...ale na pewno lajcik wchuj,a ten denysta,super,miły,a i tak bania po tym gazie taka,że nawet mógł być niemiły,ale naprawde jestem szczęśliwy że nie bede szczerbaty w wieku 25 lat!!! Jak coś to gg 7982804
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kto sie boi we Wrocłwiu piać do mie!!! Odpowiem na pewno!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez krzysztofino Zobacz posta10 lat nie chodziłem do dentysty,bo bałem się jak skurwysyn,przejścia z dzieciństwa. Odnalazłem ostatnio wątek sedacji wziewnej... Napisałem na forum ale niestety nikt nie raczył mi odpowiedziec...Miałem dzisiaj wizytę we Wrocku,zastosowali sedację wziewną plus znieczulenie! Mistrzostwo świata,przeżyłem,nie zemdlałem i z przyjemnością tam pójdę znowu,no może bez przesady...ale na pewno lajcik wchuj,a ten denysta,super,miły,a i tak bania po tym gazie taka,że nawet mógł być niemiły,ale naprawde jestem szczęśliwy że nie bede szczerbaty w wieku 25 lat!!! Jak coś to gg 7982804
-
Zamieszczone przez kalina Zobacz postaA ile Cię ta przyjemność kosztowała?
Komentarz
-
Zamieszczone przez krzysztofino Zobacz postaZa podtelenek azotu biorą 80 zł za godzinę plus to co normalnie za lecznie zęba,ja płaciłem 280 zł,czyli chyba nie tragicznie,bo to było leczenie kanałowe i chyba ponad dwie godziny jakoś dłubał
Komentarz
Komentarz