10 lat nie chodziłem do dentysty,bo bałem się jak skurwysyn,przejścia z dzieciństwa. Odnalazłem ostatnio wątek sedacji wziewnej... Napisałem na forum ale niestety nikt nie raczył mi odpowiedziec...Miałem dzisiaj wizytę we Wrocku,zastosowali sedację wziewną plus znieczulenie! Mistrzostwo świata,przeżyłem,nie zemdlałem i z przyjemnością tam pójdę znowu,no może bez przesady...ale na pewno lajcik wchuj,a ten denysta,super,miły,a i tak bania po tym gazie taka,że nawet mógł być niemiły,ale naprawde jestem szczęśliwy że nie bede szczerbaty w wieku 25 lat!!! Jak coś to gg 7982804
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kto sie boi we Wrocłwiu piać do mie!!! Odpowiem na pewno!
Zwiń
X
-
A ile Cię ta przyjemność kosztowała?Zamieszczone przez krzysztofino Zobacz posta10 lat nie chodziłem do dentysty,bo bałem się jak skurwysyn,przejścia z dzieciństwa. Odnalazłem ostatnio wątek sedacji wziewnej... Napisałem na forum ale niestety nikt nie raczył mi odpowiedziec...Miałem dzisiaj wizytę we Wrocku,zastosowali sedację wziewną plus znieczulenie! Mistrzostwo świata,przeżyłem,nie zemdlałem i z przyjemnością tam pójdę znowu,no może bez przesady...ale na pewno lajcik wchuj,a ten denysta,super,miły,a i tak bania po tym gazie taka,że nawet mógł być niemiły,ale naprawde jestem szczęśliwy że nie bede szczerbaty w wieku 25 lat!!! Jak coś to gg 7982804
-
Za podtelenek azotu biorą 80 zł za godzinę plus to co normalnie za lecznie zęba,ja płaciłem 280 zł,czyli chyba nie tragicznie,bo to było leczenie kanałowe i chyba ponad dwie godziny jakoś dłubałZamieszczone przez kalina Zobacz postaA ile Cię ta przyjemność kosztowała?
Komentarz
-
Ale ceny są chyba mocno rozbieżne,we wrocku znalazłem dwa punkty gdzie to stosują na bezpiecznej 2 tam gdzie byłem za 80 zł właśnie i medicaver na powstańców też robi ale tam 150 biorąZamieszczone przez krzysztofino Zobacz postaZa podtelenek azotu biorą 80 zł za godzinę plus to co normalnie za lecznie zęba,ja płaciłem 280 zł,czyli chyba nie tragicznie,bo to było leczenie kanałowe i chyba ponad dwie godziny jakoś dłubał
Komentarz
Komentarz