Jeśli nie elektryczna ani soniczna, bo one trochę jednak kosztują i bardziej opłaca się je dostać w ramach prezentu, np. pod choinkę, to dobrze jest zaopatrzyć się w miękką szczoteczkę, najlepiej bez gumowych włosków. Wtedy nie ryzykujemy obniżeniem dziąseł, jak przy twardych główkach szczoteczek.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaka szczoteczka do zębów
Zwiń
X
-
Ja jestem zdania, że najlepszym rozwiązaniem są szczoteczki elektryczne. Kilka lat temu zmieniłem zwykłą właśnie na taki produkt i szczerze mówiąc jestem naprawdę zadowolony z efektów. Przeczytajcie sobie zresztą wpis na blogu , który czytam bardzo regularnie i szczerze mogę powiedzieć, że w tej tematyce jest to jedna z lepszych witryn z jaką miałem styczność. Krótkie i merytoryczne wpisy, które dużo uświadamiają
Komentarz
-
Myślę ,że to bardziej kwestia wytrzymałości szczoteczki. Ja swoją kupiłam z dodatkową szklanką ładującą i innymi bzdurami więc zapłaciłam majątek. Warto szukać okazji i przecen, jednak polecam trzymać się doświadczonych marek. Jakby nie patrzeć - to inwestycja. Później musimy jedynie wymieniać końcówki.
Komentarz
-
W końcu postawiłam na szczoteczkę soniczną z dyskontu za 70 złotych i jestem zadowolona. Manualnie szczotkowanie z dobrym efektem trwało minimum 5 minut, teraz 2 minuty. Do tego żadnego krwawienia z dziąseł i odruchu wymiotnego przy szczotkowaniu ósemek. Polecam.
Komentarz
Komentarz