Warto zastanowić się nad elektryczną i wydać około 120 zł w ten sposób będziesz pewny, że to coś da!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaka szczoteczka do zębów
Zwiń
X
-
Eligiusz jak chcesz sobie zrobić krzywdę to nadal używaj twardych szczoteczek, zaraz zaczniesz mieć problem z odsłaniającymi się szyjkami, z nadwrażliwością zębów itp. powiedz to swojemu dentyście a nie wierzę żeby poparł to co robisz
najlepsze szczoteczki to te super miękkie lub miękkie z prostym włosiem. Zgadzam się z przedmówcą marcin_L te szczoteczki PARO są jedne z lepszych na rynku jak nie najlepsze
Komentarz
-
Przez dwa lata używałam elektryczną szczoteczkę do zębów, ale gdy się zepsuła, postanowiłam przejść na zwykłą szczoteczkę o miękkim włosie. Jakiejś dużej różnicy między nimi nie widzę, poza tym, że manualną szczoteczką trzeba się więcej namachać Trzeba też pamiętać, że do zwykłych szczoteczek można używać popularne pasty, a do elektrycznych najlepiej używać koncentraty, by elektryczna szczoteczka nie miała dużych oporów i mogła swobodnie wykonywać swoją pracę.
Komentarz
-
Zamieszczone przez martyna67 Zobacz postamoim zdaniem najlepsza jest elektryczna, jak zaczęłam jej używać to nie musze tak często chodzić na usuwanie kamienia
Komentarz
-
Dobra szczoteczka elektryczna z włosiem pół twardym, a do tego odpowiedni koncentrat pomagający dokładnie wyczyścić zęby - to mój przepis na czyste, zdrowe i lśniące zęby. Używałem główek z ekstra miękkim włosiem, ale wydaje mi się, że słabiej czyściły zęby niż te z pół twardym. Moje dziąsła są dość mocne, więc nie muszę używać delikatnych wkładów.
Komentarz
Komentarz